SiolNET. Novice Slovenija
8,45

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Šok na Dolenjskem: umoril partnerico, nato pa s šestimi otroki odšel na policijo #video

8,45

termometer

Popoldne se je v naselju v okolici Sevnice zgodil umor, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto. Moški je umoril partnerico in se kasneje policiji predal sam. 

Po prvih ugotovitvah ogleda, ki ga je vodila dežurna preiskovalna sodnica ob pomoči strokovnjakov sektorja kriminalistične policije novomeške policijske uprave, je moški umoril partnerico, so navedli pri policiji.

"Opravljanje ogleda in zbiranje obvestil je potekalo še pozno v noč. Kriminalisti trenutno vodijo intenzivno preiskavo okoliščin dogodka, zato trenutno drugih podatkov javnosti ne moremo posredovati," so še sporočili z novomeške policijske uprave. 

Nekdanja poslanka Tamara Vonta je medtem tvitnila: "Še ena grozna družinska zgodba. Mož ubil ženo in se s šestimi otroki pojavil na policijski postaji. Pretresena."

Več informacij o dogodku bodo na policiji razkrili v četrtek.

okrajno sodišče Maribor, shod v podporo dijakinji Novice 77-letniku za umor žene odredili psihiatrično zdravljenje Policija Novice Poskus umora na območju Poljčan Truplo Novice Policija spregovorila o krutem umoru 26-letnika Italijanska policija Novice Letos že četrto truplo v Trstu. Je 17-letnika z vrvico zadavil Maročan? Policija Novice Našli so 37-letnega osumljenca za poskus umora v Celju Nož, umor Novice Italija v šoku zaradi dveh brutalnih umorov otrok Policija Novice Poskus umora v domu upokojencev #video Racija Digisvet So specialci res umorili kemika, ki naj bi o cepivih vedel preveč?
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin