SiolNET. Novice Slovenija
0,07

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Telekom Slovenije bo z donacijo 40 tisočakov pomagal pri nakupu ključne zdravstvene opreme

0,07

termometer

Glede na hitro širjenje epidemije koronavirusa sars-cov-2 in glede na porast števila obolelih bo Telekom Slovenije podaril skupno 40 tisoč evrov UKC Ljubljana in UKC Maribor za nakup zdravstvene opreme, potrebne za zdravljenje bolnikov.

Telekom Slovenije

Telekom Slovenije bo obema zdravstvenima ustanovama podaril po 20 tisoč evrov. Na ta način želi nacionalni operater prispevati svoj delež k zaustavitvi širjenja koronavirusa in zdravljenju obolelih.

Glede na izkušnje zdravstvenih delavcev so za zdravljenje bolnikov, ki potrebujejo intenzivno zdravljenje, ključni ventilatorji, ki zaščitijo dihalne organe bolnikov in jih oskrbujejo s čistim zrakom.

Ob tem pa zdravstvene ustanove za zdravljenje oziroma zaustavitev širjenja koronavirusa potrebujejo še zaščitne maske, respiratorje, termometre, monitorje za nadzor življenjskih funkcij pa tudi nepremočljive plašče, očala, rokavice, razkužila in ostalo opremo.

Telekom Slovenije se je angažiral tudi z družbeno odgovornim projektom #VadiDoma, ponudbo brezplačnih TV-programov in količino prenosa podatkov.

Preberite še:

Starostnik padec Trendi Rešitev, s katero lahko preprečimo na stotine smrti #video telekom Trendi Dodatni brezplačni TV-programi za čas, ko smo doma neo vadi doma Sportal Kako ostati fit v času karantene? Takole bo za vas poskrbela skupina vaditeljev vseh mogočih vadb. Dolgotrajna oskrba starejših Novice Razveseljiva novica za vse oskrbovance domov za starejše Telekom Office Digisvet Ko si pisarno delimo s šolarji Telekom Slovenije Digisvet Mobilni operaterji v en glas: Delamo vse za nemoteno delovanje omrežja domača zabava Trendi Starši, pozor: brezplačne izobraževalne vsebine za otroke Donacija Telekoma Slovenije Novice Telekom Slovenije bo za boj proti koronavirusu doniral 40 tisoč evrov mobilni telefon Digisvet Kaj za vas pomeni odlično mobilno omrežje? delo od doma Digisvet Tako bo Telekom Slovenije olajšal šolanje in delo na daljavo v času koronavirusa

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin