SiolNET. Novice Slovenija
0,57

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Telekom Slovenije pri komunikaciji s svojci pomaga tudi oskrbovancem v domovih za starejše

Razveseljiva novica za vse oskrbovance domov za starejše

0,57

termometer

Dolgotrajna oskrba starejših
Foto: Getty Images

Povezanost in možnost komunikacije sta v teh dneh zelo pomembna tudi za starejše, ki niso vsak dan v stiku s svojimi bližnjimi. Zato je Telekom Slovenije vsem domovom za starejše po Sloveniji ponudil dodatno brezplačno možnost, da lahko njihovi oskrbovanci uporabljajo storitve za klicno in video komunikacijo za stik z domačimi.

"Verjamemo, da sta nasmejan domač obraz in prijazna beseda še posebej neprecenljiva v teh izjemnih okoliščinah, v katerih smo se vsi skupaj znašli. Zato želimo na ta način pomagati tudi starejšim," pravijo pri Telekomu Slovenije, kjer so vsakemu od domov za starejše do 30. junija 2020 omogočili brezplačen najem treh mobitelov s storitvami, ki omogočajo uporabo najbolj aktualnih aplikacij za klicno in video komunikacijo.

Donacija Telekoma Slovenije Novice Telekom Slovenije bo za boj proti koronavirusu doniral 40 tisoč evrov delo od doma Digisvet Tako bo Telekom Slovenije olajšal šolanje in delo na daljavo v času koronavirusa Telekom Slovenije Digisvet Telekom Slovenije začasno vklopil številne brezplačne TV-programe

Starejši v domovih pogosto nimajo svojih mobitelov, po tem, ko obiski v domovih za starejše zaradi epidemije koronavirusa niso več dovoljeni, pa so njihovo stisko glede stikov s svojci pogosto reševali kar zaposleni s svojimi mobiteli.

Preberite še:

Telekom Slovenije Digisvet Mobilni operaterji v en glas: Delamo vse za nemoteno delovanje omrežja oskrba na daljavo, Telekom Digisvet Oskrba na daljavo: neprecenljiv prispevek za lepšo in varnejšo jesen življenja e-oskrba, Telekom Slovenije, upokojenci Digisvet "Avto zavarujemo kasko brez pomisleka, nase in na svoje starše pa mislimo bolj malo!" oskrba na daljavo, Telekom Digisvet Z majhnim vložkom občin do varne starosti občanov in prihrankov zdravstvene blagajne

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin