SiolNET. Novice Slovenija
0,21

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Štirje osumljeni zaradi droge in tablet, zasegli tudi večje količine denarja #foto

0,21

termometer

zaseg droge
Foto: PU Nova Gorica

S Policijske uprave Nova Gorica so sporočili podrobnosti več hišnih in osebnih preiskav, ki so jih opravili pred štrinajstimi dnevi v zvezi z drogo. Med drugim so zasegli več vrečk prepovedanih drog in tablet.  

Policisti Policijske uprave Nova Gorica so 21. julija na območju Nove Gorice in širše okolice na podlagi sodne odredbe opravili tri hišne in štiri osebne preiskave v zvezi s preiskovanjem kaznivih dejanj neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi  drogami.

Pri štirih osumljencih so policisti našli in zasegli več PVC vrečk z grudičasto snovjo, za katero so sumili, da je prepovedana droga heroin, več vrečk z delci zelenorjave posušene rastline, pri čemer gre za sum na prepovedano drogo konopljo. 

droga Foto: PU Nova Gorica Policisti so v preiskavi zasegli so še 131 tablet oziroma zdravil, ki vsebujejo aktivno učinkovino, belo prašnato snov, za katero obstaja sum, da gre za prepovedano drogo in gotovino v različnih apoenih. Zasežene snovi in zdravila so policisti poslali v nadaljnjo analizo.

Policisti navedene policijske enote so v okviru hišnih preiskav pri osumljencih našli tudi druge pripomočke, ki so jih uporabljali za izvrševanje kaznivih dejanj - digitalno tehtnico za natančno merjenje, več mobilnih telefonov, teleskopsko palico in druge predmete. Prav tako so novogoriški policisti v okviru hišnih preiskav našli in zasegli tudi dva prenosna računalnika, za katera sumijo, da izvirata iz premoženjskih kaznivih dejanj.

1 / 4
2 / 4
3 / 4
4 / 4

Štirje osumljeni s kazenskimi ovadbami 

"Policisti bodo po zaključku preiskave in na podlagi rezultatov opravljene analize zoper štiri osumljence, stare od 32 do 56 let, podali kazenske ovadbe na okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici zaradi utemeljenega suma neupravičene proizvodnje in prometa  s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog po 1. odstavku 186 člena KZ-1," so še sporočili s policije.

Zaseg droge Novice Zaradi mamil 20-letni moški z žalskega območja v pripor hrvaška vojska hrvaški vojaki Novice Že peti vojak v mesecu dni storil samomor. To pravi ministrstvo. konoplja Novice Zasegli 626 sadik in še posušeno konopljo, glavnega osumljenca še iščejo #foto Policija Novice Na koncertu policisti opravili 51 zasegov prepovedanih drog

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin