Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
17. 7. 2024,
14.03

Osveženo pred

2 uri, 15 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,10

Natisni članek

policija moški najdena oseba Strunjan

Sreda, 17. 7. 2024, 14.03

2 uri, 15 minut

Policija prosi za pomoč pri identifikaciji moškega, umrlega v Strunjanu #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,10
Strunjan | Policija prosi za pomoč pri identifikaciji mrtvega moškega, ki je umrl na plaži v Strunjanu. | Foto Guliverimage

Policija prosi za pomoč pri identifikaciji mrtvega moškega, ki je umrl na plaži v Strunjanu.

Foto: Guliverimage

Policija je pred tednom dni prejela sporočilo, da na plaži v Strunjanu (divja plaža med Strunjanom in Mesečevim zalivom) leži neodzivna oseba. Zdravnica je na kraju potrdila smrt in odredila sanitarno obdukcijo. Moški pri sebi ni imel dokumentov, zato policisti njegovo identiteto še preverjajo.

Policija prosi za morebitne informacije, ki bi jim pomagale pri identifikaciji mrtvega moškega (več fotografij v spodnji galeriji). Pozor, fotografije so nazorne:

Fotogalerija
1
 / 5

Na plažo naj bi prišel peš

Moški je star med 70 in 80 let, visok približno 180 centimetrov in srednje postave. Na plažo naj bi 10. julija prišel peš okoli 13. ure, ko so ga opazili tudi drugi obiskovalci plaže. S seboj je imel manjši moder nahrbtnik z napisom Head, oblečen je bil v kratke hlače svetle barve znamke Gold Short in svetlo modro majico velikost XL ter obut v športne copate znamke Adidas, črno-rdeče barve, velikosti 44 in 2/3. Pri sebi je imel še moder etui s korekcijskimi očali in ročno uro znamke Quartz ter revijo Ognjišče, št. 698, julij 2024.

Pri ogledu kraja policija ni našla dokumentov ali predmetov, na podlagi katerih bi ugotovila identiteto moškega. Tudi z drugim zbiranjem obvestil tega policistom do danes ni uspelo ugotoviti, zato prosijo za pomoč, so zapisali na Policijski upravi Koper.

Strunjan
Novice Na plaži v Strunjanu našli mrtvega moškega
Novice Pri Strunjanu našli mrtvega delfina
Ne spreglejte