SiolNET. Novice Slovenija
0,75

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Policija išče 50 novih policistov za to nalogo

0,75

termometer

slovenska policija | Delo bodo policisti opravljali na območju Ljubljane in Kočevja. | Foto: Siol.net
Delo bodo policisti opravljali na območju Ljubljane in Kočevja. Foto: Siol.net

Policija je prejšnji teden objavila razpis za zaposlitev 50 novih policistov za varovanje objektov državnih organov. Gre za zaposlitev za nedoločen čas, a bodo izbrani kandidati morali najprej opraviti šestmesečno usposabljanje za varovanje objektov. 

Kandidate bodo najprej varnostno preverili in preizkusili

Poleg izpolnjevanja formalnih pogojev morajo biti kandidati dobro telesno pripravljeni in vzdržljivi za fizične napore.

Kandidate, ki izpolnjujejo vse pogoje, bodo namreč uvrstili v izbirni postopek, znotraj katerega bodo morali opraviti tudi preizkus telesnih zmogljivosti, psihološki pregled, razgovor z izbirno komisijo, zdravniški pregled in informativni razgovor v zvezi s presojo vsebine tetovaž.

Po uspešno končanem šestmesečnem usposabljanju (v okviru pogodbe za določen čas) bodo kandidate zaposlili za nedoločen čas, so še navedli pri policiji.

19. Karierni sejem Novice Vsak četrti zaposleni aktivno išče novo zaposlitev

Izhodiščna plača 18. plačni razred 

Izhodiščni plačni razred za čas usposabljanja je 18. plačni razred (857,83 evra bruto), izhodiščni plačni razred v času zaposlitve za nedoločen čas pa je 24. plačni razred (1.085,43 evra bruto).

Katere pogoje je treba izpolnjevati in kaj mora vsebovati prijava, je podrobneje navedeno v razpisu, ki je objavljen na portalu GOV.SI, pri čemer je VODO kratica za varovanje objektov državnih organov: Policist SR – kandidat VODO (DM 74110)

Vsi zainteresirani imajo čas za prijavo do 16. novembra 2022, podrobnejše informacije pa so dostopne na spletni strani policije.

Brezposelni Posel danes Septembra najmanj brezposelnih v zgodovini Slovenije Mojedelo_1200x800 Posel danes Podjetja vas čakajo z odprtimi rokami AdobeStock_336523911_WEB Posel danes Ne hodim v službo, ampak uresničujem želje Lehrer logistika Posel danes Iskal študij, našel svetlo prihodnost in priložnost za odlično zaposlitev Marko Bandelli Novice Oglasila se nam je Bandellijeva žena: to so njene besede Robert Golob Novice Jernej Pavlič, Blaž Zgaga ... Kdo je med 55 srečneži, ki delajo za Golobovo vlado?

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin