SiolNET. Novice Slovenija
0,44

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Bešič Loredan se vrača na delo, prejel le pisni opomin

0,44

termometer

Danijel Bešič Loredan
Ortoped Danijel Bešič Loredan je pred dobrim mesecem dobil prepoved dela v bolnišnici pred izredno odpovedjo delovnega razmerja. Zdaj se vrača na delo, saj je prejel le pisni opomin. Foto: STA

Vodstvo šempetrske bolnišnice je zaključilo postopek proti ortopedu Danijelu Bešiču Loredanu. Kot je za STA pojasnil Bešič Loredan, je prejel pošto, v kateri je vodstvo šempetrske bolnišnice preklicalo prepoved dela, zato se v torek vrača. Sestal se bo z novim direktorjem bolnišnice Dimitrijem Klančičem, ki mu je namenil le pisni opomin.

Več bo znano v torek, ko naj bi tako Bešič Loredan kot Klančič dala izjavi.

Pred dobrim mesecem dobil prepoved dela

Danijel Bešič Loredan je pred dobrim mesecem dobil prepoved dela v bolnišnici pred izredno odpovedjo delovnega razmerja, na katero je nato dal pritožbo. To je obravnaval že novi direktor bolnišnice, ki ga je v času postopka imenovala vlada.

Danijel Bešič Loredan Novice Ortoped Bešič Loredan bolnišnici posredoval pisni zagovor

Nasprotoval premeščanju ortopedskih bolnikov

Zaradi številnih covidnih bolnikov so v šempetrski bolnišnici ponovno krčili tudi delovanje ortopedije, kar je sredi novembra pripeljalo do nesoglasij z vodjo oddelka Bešičem Loredanom, ki je nasprotoval premeščanju ortopedskih bolnikov zaradi širjenja kapacitet za covidne potrebe. V. d. direktorja šempetrske bolnišnice Ernest Gortan je zato proti njemu sprožil določene pravne postopke.

Danijel Bešič Loredan Novice Ortoped Bešič Loredan dobil izredno odpoved. "Gre za umazano, podlo igro."

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin