SiolNET. Novice Slovenija
7,01

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Moška blizu Radomelj sredi belega dne napadla deklico

7,01

termometer

"Pazite nase in svoje otroke," je po napadu dveh neznancev na hčerko zapisal Matjaž Šerkezi na družbenem omrežju Facebook, kjer opisuje, kaj se je po odhodu s treninga v četrtek blizu Radomelj zgodilo njegovi deklici. Neznanca na skuterju sta jo porinila s kolesa in ji skušala ukrasti kolo. 

šerkezi 1 napad hči | Foto: Matjaž Šerkezi Foto: Matjaž Šerkezi

"Slovenija in kriminal," je zapis na svojem profilu začel Matjaž Šerkezi, sicer gorski reševalec in inštruktor ter strokovni sodelavec pri Planinski zvezi Slovenije.

Bila sta na temno rdečem skuterju z mat črnimi čeladami 

"Danes sta dva neznanca na temno rdečem skuterju napadla mojo hčerko, ki je šla s treninga. Lokacija: na kolesarski poti Kamniška Bistrica od teniškega igrišča proti Radomljam. Porinila sta jo s kolesa, da je padla, in ga poskušala ukrasti. Imela sta mat črne čelade s temnim vizirjem," je objavil Šerkezi.

Neznanca sta pobegnila proti domžalskemu "pump tracku", še piše.

Saša Arsenovič Novice Arsenovič priznal napad na otroka

Deklica v šoku, ni pa huje poškodovana

"Če je kdo kaj opazil, okrog 14.30, naj, prosim, sporoči na Policijsko postajo Domžale. Pa pazite nase in svoje otroke. Maruša jo je odnesla s praskami, da šoka, ki se ga še en čas ne bo rešila, sploh ne omenjam," je še delil in se zahvalil tudi policistom in kriminalistom za profesionalno opravljeno delo ter zdravstvenemu osebju na urgenci kamniškega zdravstvenega doma in prijateljem.

Šerkezi 2 napad hči | Foto: Matjaž Šerkezi Foto: Matjaž Šerkezi

Poskus ropa policija še preiskuje, objavili opis neznancev 

Na ljubljanski policijski upravi še naprej zbirajo obvestila o poskusu ropa. V sporočilu javnosti pa so o četrtkovem dogodku sporočili to: 

"Včeraj okoli 14.30 smo bili obveščeni o poskusu ropa v Radomljah. Ugotovljeno je bilo, da sta dva neznana moška na skuterju pripeljala za oškodovanko, ki je vozila kolo, in jo porinila tako, da je padla. Nato ji je eden od storilcev poskušal odtujiti kolo, kar pa mu ni uspelo. Po dejanju sta se s kraja odpeljala z rdečim skuterjem. Oba sta bila visoka okoli 170 centimetrov in močnejše postave, na glavi sta imela čeladi črne barve s temnim vizirjem. Oškodovanka se je v dogodku lažje poškodovala. Policisti še nadaljujejo  z zbiranjem obvestil za izsleditev obeh storilcev in bodo o vseh dejstvih obveščali pristojno državno tožilstvo."

Soba Novice Prva Hiša za otroke za vse njihove stiske #video salvador ramos Novice Kdo je 18-letnik, ki je zagrešil enega najhujših šolskih strelskih napadov v zgodovini ZDA

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin