SiolNET. Novice Slovenija
10

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Prišla je svoboda: Miranu Videtiču prepovedali nastope v Uri moči

10

termometer

Miran Videtič |  | Foto: Planet TV
Foto: Planet TV

Svetovalec podjetja ELES Miran Videtič je dobil prepoved nastopanja v oddaji Ura moči na Planet TV.

Vodstvo državnega podjetja ELES je svojemu zaposlenemu, Miranu Videtiču, prepovedalo nastopati v oddaji Ura moči na Planet TV. To je sporočil voditelj oddaje Bojan Požar prek Twitterja. ELES, ki je Videtiču prepoved poslal v pisni obliki, naj bi se skliceval na etični kodeks družbe, ki naj bi zaposlenim prepovedoval javno komentiranje družbenih dogajanj. "Informacije so pravilne," je potrdil Videtič. Po njegovem mnenju je prepoved posledica prihoda novega nadzornega sveta. "Razumem poslovodstvo in za zdaj bom ta kodeks upošteval. Bom pa pridobil tudi pravno mnenje o veljavnosti takega člena v kodeksu," je še dejal.

Z vprašanji o prepovedi Videtiču smo se obrnili tudi na ELES. Odgovore bomo objavili takoj, ko jih prejmemo.

Vse podobnosti prepovedi Videtiču z dogajanjem v slovenskem filmu Moj ata, socialistični kulak so seveda zgolj navidezne.

, Boštjan M. Turk Novice Turk: Golob, namesto da bi osvobajal ljudstvo, osvobaja lastno denarnico #video Damir Črnčec Novice To je posebna naloga, ki jo je dal Golob Damirju Črnčecu #video Bojan Požar Novice Videtič v oddaji Ura moči: To je pretirano, to je nadgradnja orbanizma #video Kadič Edvard Novice Kadič v Uri moči: Če je alternativa skrajno levičarstvo, potem se nam obetajo precej težki časi #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin