Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
20. 7. 2023,
14.15

Osveženo pred

1 leto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Orange 7,70
policija morje Izola moški

Natisni članek

Četrtek, 20. 7. 2023, 14.15

1 leto

Policija prosi za pomoč: v Izoli v morju našli negibno in neodzivno osebo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Orange 7,70
Izola | Policija pri pregledu plaže in bližnje okolice ni našla predmetov ali dokumentov, na podlagi katerih bi lahko moškega identificirali. | Foto Shutterstock

Policija pri pregledu plaže in bližnje okolice ni našla predmetov ali dokumentov, na podlagi katerih bi lahko moškega identificirali.

Foto: Shutterstock

S koprske policijske uprave so sporočili, da je v sredo v dopoldanskem času mimoidoči v morju pri plaži Avtokampa Jadranka v Izoli opazil moškega, ki je negibno ležal v vodi in bil neodziven. Ker identitete moškega niso ugotovili, policija vse, ki bi o njem imeli kakršnokoli informacijo, prosi, da ji to čim prej sporočijo.

Moškemu, ki ga je mimoidoči opazil v morju, so takoj pomagali in ga na kraju oživljali, nato pa ga z reševalnim vozilom odpeljali v izolsko splošno bolnišnico, kjer so ga oskrbeli, trenutno pa je v komi. 

Moški ima izrazito močne obrvi in ovalen obraz

Pri pregledu plaže in bližnje okolice ter z drugim zbiranjem obvestil niso našli predmetov ali dokumentov, na podlagi katerih bi ugotovili identiteto moškega. 

Moški je srednje rasti, star od 55 do 65 let, nekoliko čokate postave, temnorjavo-sivih krajših las, z izrazito močnimi obrvmi in ovalnega obraza, na desni prsnici pa ima brazgotino od operativnega posega.

Policija vse, ki bi o opisanem moškem imeli kakršnokoli informacijo, prosi, da to čim prej sporočijo na izolsko policijsko postajo, anonimni telefon 080 1200 ali obvestijo najbližjo policijsko postajo. 
levinja
Novice V okolici Berlina iščejo domnevno pobeglo levinjo #video
Damjan Petrič
Novice Novi direktor uprave kriminalistične policije je Damjan Petrič
Policija
Novice Slovenski policisti zaradi metanja vrečk s smetmi iz kombija oglobili nemško državljanko
Ne spreglejte