SiolNET. Novice Črna kronika
0,91

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Najdeno truplo na Jesenicah: dva moška in ženska pretepli znanca #video

0,91

termometer

Kriminalisti so preiskali smrt moškega, ki je minulo soboto umrl nasilne smrti. Truplo pokojnika je bilo v objektu na območju Jesenic najdeno v nedeljo zjutraj, o najdbi pa je bila takrat obveščena tudi policija, ki je takoj začela aktivnosti za preiskavo dogodka.

Do večera so policisti prijeli tri ljudi, ki jih utemeljeno sumijo kaznivega dejanja povzročitve posebno hudih telesnih poškodb, zaradi katerih je žrtev umrla.

s Novice Putin: Identificirali smo osumljenca za umor dvojnega agenta Skripala

Tri ljudi, gre za dva moška in žensko, so kriminalisti v času 48-urnega policijskega pridržanja s kazensko ovadbo privedli tudi k preiskovalnemu sodniku, ki je zanje odredil pripor.

Pokojni in osumljenci so bili dobri znanci, na tragični dan pa so se v nastanitvenem objektu sprli. Med njimi je naprej nastal prepir, nato so se še stepli. V pretepu je pokojni utrpel zelo hude telesne poškodbe.

s Novice Umoril pet članov svoje družine in z njihovimi trupli preživel več dni #video

Zavarovane sledi na kraju kažejo, da so bili aktivni vsi trije osumljenci. Poškodbe na žrtvi so po prvih ugotovitvah posledica udarcev in brc, je sporočila policija.

Odrejena je bila sodna obdukcija, v kateri se natančen vzrok smrti še ugotavlja. Osumljenci in žrtev so bili pred dogodkom že v policijskih postopkih.

Policija Novice 68-letnik umoril svojo 91-letno mater
Kdor koga tako hudo telesno poškoduje ali mu prizadene tako hudo škodo na zdravju, da je bilo zaradi tega v nevarnosti življenje poškodovanca, ali je uničen ali za vselej in zelo oslabljen pomemben del njegovega telesa ali pomemben organ ali je postal poškodovani zaradi tega za vselej nezmožen za vsakršno delo ali je ostal skažen ali mu je bilo za vselej hudo okvarjeno zdravje, se kaznuje z zaporom od enega do desetih let.

Če poškodovani zaradi poškodbe iz prejšnjega odstavka umre, se storilec kaznuje z zaporom od treh do petnajstih let.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 14
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin