SiolNET. Avtomoto Promet
3,38

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Neverjetno: sredi Kopra avto na kolesarski stezi #video

3,38

termometer

Pešci in kolesarji se v prometu lahko znajdejo v nemilosti voznikov avtomobilov. Kaj pa, ko ti s svojimi vozili zapeljejo kar na kolesarsko stezo?

Video iz Kopra:

Se je izgubil ali si krajšal pot?

Bralec iz Kopra nam je poslal videoposnetek avtomobila, ki si je pot proti cestišču skrajšal kar z vožnjo po kolesarski stezi. Po njej je peljal tudi skozi ovinek okrog stanovanjskega objekta, nato pa zapeljal tudi neposredno na prehod za pešce. Na srečo v tem trenutku po kolesarski stezi niso pripeljali kolesarji, prav tako v neposredni bližini ni bilo pešcev.

Komentarji

7

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • mismas101 / 11.12.2018. ob 11:03 +5 - 2

  Nič novega za Koper, kjer redarji mirno gledajo zaparkirano ulico ali cesto pred kakšnim lokalom, kaznujejo pa narobe parkiran avtomobil, ki ne ogroža nikogar! V upanju, da se bo z zamenjavo župana, spremenilo tudi kaj na redarstvu MO Koper!

  +5 - 2
 • Anna_Freeleagus / 12.12.2018. ob 16:21 +2 0

  Naredil sem dober denar (200 € do 400 € / hr) na spletu iz mojega prenosnika. Prejšnji mesec sem dobil ček skoraj 30k, to spletno delo je preprosto in enostavno, ni treba iti v pisarno, svoje spletno delo na domu. Na tej točki je ta delovna priložnost za vas.Če ste zainteresirani.zamočite, da ga p0snametee na spremljajoči strani .... Preprosto pojdite na spodnjo stran in začnite svoje delo .... ...... >>>>>>> T­r­a­d­e­9­.­i­n­f­o

  +2 0
 • HLKP1948 / 11.12.2018. ob 12:52 +2 - 1

  V omenjenem stanovanjskem objektu je bole malo stanovalcev. Piše na njem de je Planet Tuš Koper. V vesolju Popočudolandija.

  +2 - 1
delitve: 13
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin