Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
27. 3. 2018,
10.50

Osveženo pred

6 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,14

1

Natisni članek

Volvo SUV Lynk&Co

Torek, 27. 3. 2018, 10.50

6 let

Volvo posoja tovarno Kitajcem za izdelavo novega SUV #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,14

1

Lynk&Co 02 | Foto Lynk&Co

Foto: Lynk&Co

Novinec v svetu avtomobilizma Lynk & Co je v Amsterdamu pokazal še svoj tretji model in razkril načrte o širitvi v Evropo.

Izdelovali jih bodo v Belgiji

Kitajski lastnik Geely, ki ima pod svojim okriljem britanskega športnega proizvajalca Lotus in švedski Volvo, bo nove modele Lynk & Co izdeloval v belgijskem obratu Gent, kjer že izdelujejo nekaj modelov Volvo. Začetek proizvodnje je načrtovan za leto 2019, prvi primerki pa bodo s proizvodnega traku zapeljali proti koncu leta. Sočasno z začetkom proizvodnje bodo v Amsterdamu odprli nov prodajni salon, ki bo ubral nov način za prodajo avtomobilov. Kmalu se mu bodo pridružili še saloni v Barceloni, Berlinu, Bruslju in Londonu.

Vsi prodajni saloni bodo umeščeni v modne četrti, kjer bodo nadgradili družabno izkušnjo nakupovanja.

Lynk & Co je predstavil svoj tretji model, ki si gene deli s švedskim Volvom. | Foto: Lynk&Co Lynk & Co je predstavil svoj tretji model, ki si gene deli s švedskim Volvom. Foto: Lynk&Co

Leta 2019 bodo svoje modele začeli izdelovati v Belgiji v obratu Gent. | Foto: Lynk&Co Leta 2019 bodo svoje modele začeli izdelovati v Belgiji v obratu Gent. Foto: Lynk&Co

Premijski crossover želi spremeniti nakupne navade ljudi, saj bodo večino avtomobilov prodali prek spleta. | Foto: Lynk&Co Premijski crossover želi spremeniti nakupne navade ljudi, saj bodo večino avtomobilov prodali prek spleta. Foto: Lynk&Co

Poudarek je na prodaji prek spleta

Močna konkurenca prodajnim salonom bo spletna prodaja prek uradne strani proizvajalca. Kupcu bo na voljo celotna modelna paleta, toda pri Lynk & Co so poenostavili celoten proces nakupa avtomobila. Prek spleta bo namreč mogoče kupiti le polno opremljene modele z eno ceno, zato odpade dolgotrajno iskanje paketov opreme in brskanje med nešteto opcijami.

Kitajski proizvajalec avtomobilov noče le spremeniti nakupnih navad, velik poudarek namenjajo tudi izkušnji v potniški kabini. S serijo povezljivostnih storitev želijo olajšati vsakdan modernemu uporabniku, ki je dnevno povezan s svetom. Vse različice so zato opremljene z velikim osrednjim zaslonom in naprednim telematičnim sistemom.

Kot so še poudarili na predstavitvi modela 02 v Amsterdamu, so njihovi modeli zasnovani na Švedskem in bodo na voljo tudi po principu najema avtomobila.

Ne spreglejte