SiolNET. Avtomoto Novice
0,06

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Virtualno dirkaško prvenstvo: varno in poceni #foto

0,06

termometer

V Sloveniji so zagnali prvo digitalno dirkaško prvenstvo, ki bo potekalo do decembra v nakupovalnih središčih večjih slovenskih mest pod okriljem Huawei in A1 Slovenija. S pomočjo simulatorja [reys]  bo lahko prav vsak preizkusil svoje dirkaško znanje in v varnih okoliščinah občutil dirkaško napetost ter pognal adrenalin po žilah.

Simulator reys Foto: A1 Slovenija Aktivni simulator za prvinske dirkaške užitke

Dvestokilogramska konstrukcija jekla in aluminija s tremi velikimi monitorji uporabnika s simulacijo hitre vožnje kar najbolj približa resničnemu doživetju. Voznik se usede v dirkaški sedež OMP, opremljen z varnostnimi pasovi, kot v pravih dirkaških avtomobilih, položi stopala na stopalki za plin in zavoro ter je obdan s tremi 49-palčnimi visokoresolucijskimi zasloni.

Voznik sede za volan nabritega dirkalnega audija TT RS s 350 "konji"’ in štirikolesnim pogonom. Simulator ne simulira samo vožnje, ampak z gibljivo konstrukcijo v šestih diagonalah prinaša tudi pravi občutek vožnje. Ker je celotna voznikova kabina obdana s črnimi stenami, vozniku ne postane slabo in lahko brezkompromisno uživa v dirkaškem vzdušju.

Avtomoto Volvo z naprednim simulatorjem po vzoru Porscheja in Ferrarija plemeniti vozniške užitke Huawei Digisvet Kaj se je zgodilo, ker ima vse več ljudi telefone znamke Huawei

Dirkaški simulator se seli po največjih trgovskih centrih

Simulator [reys] bodo lahko vsi dirkaški navdušenci preizkusili ob različnih terminih v vseh večjih slovenskih mestih in se v dirki na čas pomerili v slovenskem prvenstvu, ki se bo zaključilo 8. decembra v nakupovalnem centru Citypark Ljubljana - BTC. Med tedenskimi in mesečnimi zmagovalci bomo tako dobili najhitrejše voznike dirkaškega simulatorja [reys], ki bodo za nagrado preživeli dan na pravem dirkališču in izkusili vožnjo v pravem dirkalniku.

Simulator reys Foto: A1 Slovenija

Simulator reys Foto: A1 Slovenija

Simulator reys Foto: A1 Slovenija

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin