SiolNET. Avtomoto Novice
2,41

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Nalet petih vozil, dve osebi že v bolnišnici #foto

2,41

termometer

nesreča Domžale 020921
Pred izvozom Domžale proti Ljubljani se je ob 7.20 zgodila nesreča, v kateri je naletelo več vozil. Foto: CZR Domžale

Zaradi prometne nesreče sta bila na štajerski avtocesti skoraj dve uri zaprta vozni in prehitevalni pas pred priključkom Domžale. Zgodil se je nalet vozil, nastajali so zastoji med Lukovico in Domžalami. Posledice nesreče so odstranili ob 9.10, zastoj med Lukovico in Domžalami se krajša.

Nesreča se je pred izvozom Domžale v smeri Ljubljane po poročanju Uprave za zaščito in reševanje zgodila ob 7.19. 

Zaradi naleta petih vozil so dve osebi odpeljali v bolnišnico. Kakšne poškodbe imata, za zdaj ni znano.
1 / 4 Zaradi naleta petih vozil so dve osebi odpeljali v bolnišnico. Kakšne poškodbe imata, za zdaj ni znano.
2 / 4
3 / 4
4 / 4

"Gre za nalet petih vozil, po zdajšnjih informacijah ni nič hujšega, se pa dve osebi počutita nekoliko slabše," so za naše uredništvo pojasnili na Policijski upravi Ljubljana.

A1 Maribor - Ljubljana, priključek Ljubljana - Šentjakob, pogled proti Ljubljani A1 Maribor - Ljubljana, priključek Ljubljana - Šentjakob, pogled proti Ljubljani Foto: Prometno-informacijski center

Na kraj dogodka so odhiteli tudi reševalci in gasilci, policisti na terenu pa so preverjali okoliščine. 

Dve osebi odpeljali v bolnišnico, vlečna služba na poti 

"V Centru za zaščito in reševanje Domžale smo bili o nesreči obveščeni ob 7.22. Na intervencijo se je z dvema voziloma odpeljalo pet gasilcev. Poskrbeli smo za protinaletno in protipožarno zavarovanje, z vozil odklopili akumulatorje in posuli razlite motorne tekočine. Pomagali smo še reševalcem Zdravstvenega doma Domžale pri iznosu osebe iz vozila. Dve osebi so odpeljali v ljubljanski Univerzitetni klinični center," so pojasnili ob prihodu s terena ob 9.uri in dodali, da so na lokaciji še manjši zastoji, saj udeleženci nesreče čakajo na prihod vlečne službe.

Policisti še zbirajo informacije o jutranji prometni nesreči pri Domžalah. Policisti še zbirajo informacije o jutranji prometni nesreči pri Domžalah. Foto: Uprava za zaščito in reševanje

O še eni nesreči na prometnoinformacijskem centru poročajo na dolenjski avtocesti, kjer je med Obrežjem in Brežicami proti Ljubljani oviran promet.

Zaradi predmeta na vozišču je oviran promet na primorski avtocesti na razcepu Nanos proti Ljubljani. 

Stanje na cestah 

O zastojih ob 8.40 poročajo še na cestah Laško - Celje, Mengeš - Trzin, Trzin - Ljubljana, Ig - Ljubljana, Dragomer - Brezovica, Dol - Šentjakob ter Pijava Gorica - Škofljica - Lavrica.

Zastoj je tudi na ljubljanski južni obvoznici od Malenc proti Primorski. Občasno zapirajo predor Golovec. Prav tako je zastoj na primorski avtocesti mimo Vrhnike proti Ljubljani.

reševalec rešilec reševalno vozilo prva pomoč Novice V Cerknem avtobus povozil osebo Policija Novice 60-letnik trčil v prikolico tovornjaka in na kraju nesreče umrl Reševalci UKC Ljubljana Novice Huda nesreča: življenji dveh delavcev sta ogroženi Rešilec Novice Pogrešano mlajšo osebo so negibno ob motorju našli svojci Policija Novice Smrtna nesreča: z avtomobilom na travnik in v skladovnico drv

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin