Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
28. 5. 2024,
11.00

Osveženo pred

3 tedne, 2 dneva

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,06

Natisni članek

Dubrovnik Rod Stewart poroka Nicole Artukovich Liam Stewart

Torek, 28. 5. 2024, 11.00

3 tedne, 2 dneva

V Dubrovniku se poroči sin Roda Stewarta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,06
Stewart | Liam Stewart in Nicole Artukovich (skrajno levo) sta že leta 2020 v družbi Roda Stewarta dopustovala v Dubrovniku. | Foto Grgo Jelavic/PIXSELL

Liam Stewart in Nicole Artukovich (skrajno levo) sta že leta 2020 v družbi Roda Stewarta dopustovala v Dubrovniku.

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Legendarni rocker, ki je prejšnji teden nastopil v Ljubljani, bo konec tedna prekinil koncertno turnejo, da se bo v Dubrovniku udeležil sinove poroke.

V petek si bosta v Dubrovniku večno zvestobo obljubila Liam Stewart, sin glasbenika Roda Stewarta, in njegova dolgoletna partnerka Nicole Artukovich, Američanka hrvaških korenin.

Kot na spletu poroča Dubrovački vjesnik, sta ženin in nevesta že od prejšnjega konca tedna v Dubrovniku, kjer sta si z enoletnim sinom Louiejem privoščila nekaj mirnih dni, zdaj pa na lokacijo poroke že prihajajo prvi gostje. Med svati pričakujejo tudi ženinovega očeta, ki je sicer sredi koncertne turneje, v okviru katere je prejšnjo nedeljo nastopil v Ljubljani.

Rod Stewart Stožice
Trendi Rod Stewart prvič in verjetno zadnjič nastopil v Ljubljani #video

Rod Stewart ima nocoj koncert v Mönchengladbachu v Nemčiji, nato pa bo najverjetneje takoj odpotoval v Dubrovnik. V četrtek je po poročanju Dubrovačkega vjesnika napovedana zabava dobrodošlice za svate, poročni obred pa bo v petek v cerkvi svetega Ignacija, od koder se bosta mladoporočenca s svati odpravila na trdnjavo Lovrijenac, kjer bo poročno slavje.

Nevesta poletne počitnice že leta preživlja v Dubrovniku in okolici, od koder izvira del njene družine, tja je leta 2020 pripeljala tudi slavnega tasta.

"Moj dedek je leta 1953 z babico in najboljšima prijateljema pobegnil pred komunističnim režimom," je pred časom na Instagramu zapisala Nicole, ki nosi tudi tetovažo hrvaške šahovnice, in sicer različico, ki ima prvo polje bele barve, ta pa velja za simbol ustaške države NDH.

Gregor Čeglaj, Sanjski moški
Trendi Sanjski moški Gregor Čeglaj se je poročil #foto
Ne spreglejte