Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
4. 9. 2024,
8.20

Osveženo pred

1 ura, 43 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,17
Dublin Panč komiki stand up komedija stand up Irska selitev tujina Martina Ipša

Natisni članek

Sreda, 4. 9. 2024, 8.20

1 ura, 43 minut

Stand-up komičarka Martina Ipša se seli v tujino

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,17
Janja Ipša, Martina Ipša, stand-up komičarka | Janja Zdolšek (Ipša) je tudi menedžerka svoje partnerke in stand-up komičarke Martine Ipše (desno) s prepoznavno rdečo barvo irokeze. | Foto Mediaspeed

Janja Zdolšek (Ipša) je tudi menedžerka svoje partnerke in stand-up komičarke Martine Ipše (desno) s prepoznavno rdečo barvo irokeze.

Foto: Mediaspeed

Znana slovenska stand-up komičarka Martina Ipša se po poročanju revije Lady s svojo ženo Janjo seli v tujino, natančneje na Irsko.

Zaradi želje po uspehih v tujini in vseh nastopih, ki jih je stand-up komičarka Martina Ipša že izvedla onkraj naših meja, se je mariborska komičarka z ženo odločila, da se skupaj z njo preseli na Irsko. Že letos spomladi se je tako poslovno kot zasebno že mudila v glavnem mestu Dublin, zdaj pa bo mesto pod Pohorjem zamenjala za dalj časa, je poročala revija Lady.

Zapušča Maribor, ki ga bo zamenjala za Dublin

Kot je komičarka razkrila pred dnevi, bo oddajala svojo hišo, ki leži tik ob Vrbanskem platoju in stopnicah na Kalvarijo, na eni izmed najbolj iskanih lokacij v Mariboru. "Takšne priložnosti se zgodijo le redko, zato ne oklevajte," je še v oglasu za svoj dom zapisala ena najbolj znanih slovenskih komičark.

Omenjena revija še poroča, da se v Dublin seli zaradi novih poslovnih priložnosti in stand-upa, poleg tega pa je njena dolgoletna želja lasten šov na Netflixu. Ipša je konec avgusta nastopila tudi na najbolj znanem slovenskem stand-up festivalu Panč na Ljubljanskem gradu, kjer je govorila v angleškem jeziku, ki bo na tujem trgu zagotovo njen glavni spremljevalec.

Preberite še:

Festival Panč
Trendi Nova vloga Ceneta Prevca: bo to težje kot skok na velikanki?
Marko Mandić, Spotkast
Novice Marko Mandić: Raje bi igral pesnike kot pa te zlikovce #Spotkast
Ne spreglejte