Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
7. 8. 2024,
10.41

Osveženo pred

22 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2,36
ljubezen ljubezen Uživajmo poletje Uživajmo poletje mož fotografije poroka voditeljica Lorella Flego

Natisni članek

Sreda, 7. 8. 2024, 10.41

22 minut

Lorella Flego delila poročne fotografije in presenetila vse #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2,36
Lorella Flego | Lorella Flego je delila utrinke s svoje sanjske poroke. | Foto Mediaspeed

Lorella Flego je delila utrinke s svoje sanjske poroke.

Foto: Mediaspeed

Že pred dobrim mesecem dni smo poročali, da je pred oltar stopila televizijska voditeljica in modna poznavalka Lorella Flego, ki je zdaj na svojem Instagram profilu delila uradne poročne fotografije. Na fotografijah je prvič pokazala novega izbranca Aleša.

Lorella Flego je delila poročne fotografije z dne 29. junija letos, ko sta si z izbrancem izmenjala poročne zaobljube in obljubila večno zvestobo. Ob fotografijah je zapisala tudi pomenljiv zapis: "Najboljša ljubezen je tista, ki prebudi dušo in nas prisili, da sežemo po več. To podžiga ogenj v naših srcih in prinaša mir v naše misli. Neskončno hvaležna, da sem tvoja žena."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lorellaflego (@lorellaflego)

Petdesetletna Lorella Flego redko deli utrinke iz svojega zasebnega življenja, zdaj pa se je očitno odločila s svojimi sledilci deliti pomemben mejnik v svojem življenju. Zdaj je tudi znano, da se ni poročila z Brankom Stuparjem, očetom njune 13-letne hčerke Sofie, ampak izbrancem Alešem, ki ga do zdaj še ni predstavila javnosti.

Mož Aleš je bil prva in edina poletna ljubezen

Poroka se je odvila na vrtu doma, sredi gozda, v intimnem okolju prijateljev in družine, je poročal portal Elle. Kot je še razkrila Flegova, se je njuna zgodba z možem Alešem začela pred 35 leti v Svetem Ivanu, on pa je bil njena prva in edina poletna ljubezen.

Lorella Flego
Trendi Televizijska voditeljica Lorella Flego stopila pred oltar #foto

Spet sta se našla pred osmimi leti

"Nakar sva se ponovno našla pred osmimi leti, ko sva bila oba že starša in imela življenje, ki je teklo po drugačnih tirih. Lahko samo rečem, da so poti usode neštete, in morda je res, da vesolje vidi veliko dlje, kot mi sami. Če sem danes v popolnem ravnovesju, je tako tudi zato, ker imam ob strani čudovito družino, res prekrasno hčer in neverjetnega moža, ki bere misli in vsak dan znova poskrbi za našo srečo," je za Elle povedala Lorella.

Nevesta je nosila dve obleki, prvo je izbrala njena hči

Za hrano je poskrbela kulinarična hiša Jezeršek, nevesta pa je nosila dve obleki iz ateljeja Qualcosa di Blu v Trstu. Prva obleka, ki jo je izbrala njena hči Sofia, je bila znamke Pronovias, druga pa delo belgijske hiše Rembo Styling. Za glasbo na poroki sta poskrbeli violinistka Maša Golob in harfistka Erika, ki prihaja iz italijanske Pize.

V začetku julija je Lorella Flego z dolgoletnim sovoditeljem Mariem Galuničem vodila 43. festival Melodije morja in sonca, na katerem sta se dotaknila tudi pomembnih obletnic, saj sta razkrila, da sta letos praznovala 25. obletnico, odkar sta prvič skupaj vodila Melodije morja in sonca, Flegova pa je ravno pred festivalom praznovala 50. rojstni dan. Galunič je med vodenjem Melodij morja in sonca tudi razkril, da se je Flegova teden dni pred festivalom poročila.

Preberite še:

Slovensko-indijska poroka
Trendi Slovenka in Indijec stopila na skupno pot v pravljični indijski državi #video
David Pastrnak, poroka na Hvaru
Trendi Hokejist David Pastrnak izbranko peljal pred oltar na otoku Hvar #video
Vlatka Pokos
Trendi Hrvaška pevka Vlatka Pokos se je razšla s partnerjem
Melodije morja in sonca 2024
Trendi Na Melodijah morja in sonca je slavil Žan Videc
Żan Videc
Trendi Zmagovalec Melodij morja in sonca Žan Videc: V pesmih smo pustili delček sebe #video
Ne spreglejte