Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
22. 7. 2024,
10.05

Osveženo pred

3 ure, 18 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,26
Ben Affleck Jennifer Lopez

Natisni članek

Ponedeljek, 22. 7. 2024, 10.05

3 ure, 18 minut

Jennifer Lopez praznuje rojstni dan, Ben Affleck je ostal doma #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,26

Medtem ko Jennifer Lopez že nekaj dni praznuje svoj rojstni dan, je Ben Affleck ostal doma. Vse kaže, da je njunega zakona nepreklicno konec.

Prejšnji teden sta minili dve leti, odkar sta se Jennifer Lopez in Ben Affleck poročila v Las Vegasu. Drugo obletnico bliskovite poroke sta dočakala vsak na svoji obali ZDA, Affleck doma v Los Angelesu, Jennifer Lopez pa v priljubljenem letoviškem območju Hamptons na vzhodni obali.

Popzvezdnica je tam že začela priprave oziroma "predpraznovanji" svojega 55. rojstnega dne, ki bo v sredo. V soboto je tako priredila veliko zabavo, za katero so se morali vsi povabljenci obleči v kostume po navdihu serije Bridgerton.

Gostje zabave v slogu serije Bridgerton, ki jo je priredila Jennifer Lopez. | Foto: Profimedia Gostje zabave v slogu serije Bridgerton, ki jo je priredila Jennifer Lopez. Foto: Profimedia

V nedeljo se je praznovanje nadaljevalo z več ur trajajočim kosilom v mondeni restavraciji, kjer sta bila ob Lopezovi tudi njena otroka, dvojčka Max in Emme, ter njena sestra Lynda. Afflecka tudi na tem praznovanju ni bilo.

JLo v nedeljo na rojstnodnevnem kosilu s prijatelji in družino | Foto: Profimedia JLo v nedeljo na rojstnodnevnem kosilu s prijatelji in družino Foto: Profimedia

Je pa prejšnji konec tedna k Jennifer Lopez pripotovala Affleckova hčerka Violet, ki si je s popzvezdnico očitno še vedno zelo blizu. Fotografirali so ju, ko sta se objeti odpravili na kosilo, skupaj sta si ogledali tudi sejem starin, posnetek z Violet pa je na družbenih omrežjih delila tudi Lopezova.

Zakona Jennifer Lopez in Bena Afflecka naj bi bilo medtem nepreklicno konec, poročajo ameriški tabloidi. Razšla naj bi se že marca, pred kratkim pa sta tudi uradno začela prodajati skupno domovanje na Beverly Hillsu.

Jennifer Lopez in Ben Affleck
Trendi Jennifer Lopez in Ben Affleck naj bi se razšla že pred meseci
Ne spreglejte