Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
24. 4. 2024,
6.05

Osveženo pred

1 mesec, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,11

Natisni članek

šov Poroka na prvi pogled Planet TV

Sreda, 24. 4. 2024, 6.05

1 mesec, 3 tedne

Je to prvi par, ki je v šovu Poroka na prvi pogled skočil med rjuhe? #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,11

Kaže, da je Marjetki in Rudiju iz šova Poroka na prvi pogled na Planetu vendarle uspelo zakopati bojno sekiro. Ne le to, zdi se, da sta celo naredila naslednji velik korak v njuni zvezi. Več si lahko ogledate v zgornjem videoposnetku.

Rudi in Marjetka veljata za najtrdnejši par v letošnji sezoni šova Poroka na prvi pogled, toda njun odnos je bil na težki preizkušnji, ko se je Marjetka odločila, da bo v lokalu, ki ga je obiskala v družbi Rudija in dveh drugih nevest iz šova, plesala z drugimi moškimi, pri tem pa je Rudija celo odrinila od sebe. Naslednji dan sta se o tem pogovorila in povišanih tonov med njima ni manjkalo. Rudi je ob tem celo povedal, da svoji ženi ne zaupa več.

Po nekaj poskusih izmikanja vprašanju je Marjetka vendarle dejala: "Ja, zakonsko dolžnost je treba opravljati, kajne? Tako pravijo." | Foto: Planet TV Po nekaj poskusih izmikanja vprašanju je Marjetka vendarle dejala: "Ja, zakonsko dolžnost je treba opravljati, kajne? Tako pravijo." Foto: Planet TV

Odnos jima je uspelo zgladiti in celo izboljšati

Vseeno kaže, da jima je v zadnjih dneh le uspelo zgladiti odnos in celo narediti nov velik korak naprej v zvezi. Ko so ju ustvarjalci oddaje vprašali, ali sta že bila intimna, sta bila pri svojih odgovorih zelo skrivnostna, vseeno pa se zdi, da sta več razkrila, kot skrila.

Po nekaj poskusih izmikanja vprašanju je Marjetka vendarle dejala: "Ja, zakonsko dolžnost je treba opravljati, kajne? Tako pravijo."

Kot kaže, sta Rudi in Marjetka po kratkem stiku v odnosu napravila korak naprej. | Foto: Planet TV Kot kaže, sta Rudi in Marjetka po kratkem stiku v odnosu napravila korak naprej. Foto: Planet TV

Kolo sreče
Trendi Kolo sreče se vrača 6. maja
Denis Malačič
Trendi Znano je, kje svojo pot danes nadaljuje nekdanji voditelj Planet TV
Ne spreglejte