Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
19. 6. 2024,
11.49

Osveženo pred

1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Orange 8,78
Cubo Luka Dončić Luka Dončić Ljubljana Boban Marjanović

Natisni članek

Sreda, 19. 6. 2024, 11.49

1 mesec

Boban Marjanović v ljubljanski restavraciji: "Ko pridejo visoki gosti"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Orange 8,78
Boban Marjanović | Boban Marjanović je velik prijatelj Luke Dončića, maja letos ga je prišel podpret na tekmo med Dallas Mavericks in LA Clippers. | Foto Guliverimage

Boban Marjanović je velik prijatelj Luke Dončića, maja letos ga je prišel podpret na tekmo med Dallas Mavericks in LA Clippers.

Foto: Guliverimage

Prestižna ljubljanska restavracija Cubo je pred kratkim gostila nekdanjega soigralca Luke Dončića, košarkarskega zvezdnika Bobana Marjanovića.

"Ko v Cubo pridejo visoki gosti," so na Instagramu zapisali ob fotografiji srbskega košarkarskega reprezentanta in zvezdnika lige NBA Bobana Marjanovića, ki se je odlično razpoložen fotografiral z enim od zaposlenih.

Kot so nam povedali v Cubu, je fotografija nastala pred dobrim tednom dni, ko se je Marjanović na poti v Črno goro ustavil v Ljubljani. Restavracijo je obiskal po priporočilu Saše Dončića, očeta Luke Dončića, ki je dober Marjanovićev prijatelj.

Marjanović, zdaj igralec Houston Rockets, je bil med letoma 2019 in 2022 v Dallas Mavericks Dončićev soigralec, skupaj sta zbijala šale na račun drug drugega in se nasploh veliko družila. "Pogrešam ga," je Dončić priznal po Marjanovićevem prestopu v Houston. "Vsi tukaj ga pogrešamo."

Boban Marjanović se je sicer v Sloveniji mudil že leta 2021. Takrat so ga opazili med sprehodom po Ljubljani, nato pa se je na vipavskem dvorcu Zemono udeležil velike zabave, ki jo je Dončić priredil ob podpisu zgodovinske 176 milijonov dolarjev vredne pogodbe z Dallas Mavericks.

Trendi Tako je Luka Dončić proslavil zgodovinski podpis
Boban Marjanović
Sportal Boban Marjanović navdušil s simpatično gesto #video
Ne spreglejte