Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
31. 3. 2019,
4.00

Osveženo pred

5 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,62

Natisni članek

Željko Čakarević - Željkić hujšanje dieta Od težaka do junaka Andrej Milutinovič

Nedelja, 31. 3. 2019, 4.00

5 let

Željkić lažji že za več kot deset kilogramov! #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,62
Andrej in Željkić | Foto osebni arhiv

Foto: osebni arhiv

Po treh tednih hujšanja je komentatorja oddaje Od težaka do junaka Željka Čakarevića - Željkića vse manj skupaj. Kilogrami in zaobljen trebušček kar kopnijo. Tehtnica namreč kaže že več kot deset kilogramov manj.

Komentatorsko oddajo Od težaka do junaka z voditeljico Jasno Kuljaj in komentatorji lahko na Planetu spremljate ob torkih, sredah in petkih takoj po resničnostnem šovu The Biggest Loser Slovenija. Ne zamudite!

Od težaka do junaka
Planet TV Padla drzna stava: Bo Jasna zadnjo oddajo vodila v kopalkah? #video

Čeprav je njegov osebni trener, prav tako komentator v oddaji Od težaka do junaka, Andrej Milutinovič, proti temu, da se vsak teden tehta, je Željkić po treh tednih treningov in diete vendarle stopil na tehtnico. In ponosno nam pove, da ta kaže že več kot deset kilogramov manj. Obljubljenih stopljenih 25 kilogramov do finalne oddaje Od težaka do junaka torej ni več tako zelo oddaljen in nedosegljiv cilj.

Kako se Željkić poti na treningu, preverite v spodnjem videu.

Diete se pridno drži in tudi treningi so vsakodnevna stalnica. "Priznam, da se vmes kakšnih dvakrat nisem mogel zadržati in sem podlegel skušnjavi. Pojedel sem pest čipsa in tri piškote," skesano prizna ter nadaljuje, da sicer večinoma na jedilniku prevladujeta zelenjava in perutnina. "Moja draga ima že poln kufer pripravljanja piščanca. Zanimivo pa je tudi, da očitno mojega hujšanja ne spremljajo le moja boljša polovica in prijatelji, saj so me v zadnjih tednih celo na treh bencinskih črpalkah na blagajni vprašali, ali smem jesti tisto, kar pri njih kupim."

Željkić in Petra
Trendi Hujšanje z druge plati: končno bo lahko pri posteljnih aktivnostih spet zgoraj

Na svojega varovanca je zelo ponosen tudi Andrej, ki pravi, da gredo treningi iz dneva v dan bolje. Le zaradi nedavne poškodbe kolena ima Željkić nekaj težav pri določenih gibih, zato se morata nekaterim vajam za krepitev nog izogibati. "Hkrati pa so prav ti treningi, ki vključujejo krepitev nog, tisti, ki jih ne mara ravno najbolj," razkrije Andrej, Željkić pa dodaja, da so še ene vaje, ki mu ne dišijo: "To so tiste bolj 'ženske' vaje, pri kateri si kot na ginekološkem stolu in širiš noge ..." Se je pa za popestritev treningov v fitnesu Željkić malce pozabaval tudi na zumbi. Videoutrinek si oglejte spodaj.

Željkić trenira 2
Trendi Željkiću pri hujšanju pomagajo trgovke in posebna "Kuljaj" mantra #video
Željkić trening
Trendi Trnova pot hujšanja: "Že pri drugi vaji sem se skoraj zjokal!" #video
Ne spreglejte