Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
24. 3. 2019,
4.00

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,82

Natisni članek

Željko Čakarević - Željkić hujšanje dieta Od težaka do junaka

Nedelja, 24. 3. 2019, 4.00

5 let, 1 mesec

Hujšanje z druge plati: končno bo lahko pri posteljnih aktivnostih spet zgoraj

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,82
Željkić in Petra | Željkić in njegova izbranka Petra. | Foto osebni arhiv

Željkić in njegova izbranka Petra.

Foto: osebni arhiv

Tretji teden teče, odkar se je komentator oddaje Od težaka do junaka Željko Čakarević - Željkić odločil, da bo do finalne oddaje shujšal 25 kilogramov. Za zdaj se pridno drži diete in tudi treninge redno obiskuje. Kako pa njegov novi poskus hujšanja vidi njegova boljša polovica Petra? Ta se v primeru dobrega izida veseli predvsem tega, da bo spet imela več prostora v postelji in da bo tudi v spolnosti končno malo drugače kot doslej.

Komentatorsko oddajo Od težaka do junaka lahko spremljate na Planetu ob torkih, sredah in po novem ob petkih, takoj po šovu The Biggest Loser Slovenija. Ne zamudite!

Vedno zabavni Željkić je trdno odločen, da bo dobil stavo, ki sta jo v prvi oddaji Od težaka do junaka sklenila z voditeljico Jasno Kuljaj. Če bo do finalne oddaje shujšal 25 kilogramov, bo Jasna vodila v kopalkah, če ne shujša, bosta morala s sokomentatorjem Andrejem Milutinovičem komentirati gola.

Od težaka do junaka
Planet TV Padla drzna stava: Bo Jasna zadnjo oddajo vodila v kopalkah? #video

Tako se že skoraj tri tedne strogo drži diete in redno hodi na treninge, kilogrami pa se lepo topijo, nam zaupa Željkić. Njegovo hujšanje pa ves čas spremlja tudi njegova boljša polovica Petra Skrivarnik, s katero sta se pred petimi meseci razveselila tudi prvega otroka, sinka Nikole. Petra nam je povedala, da njen dragi hujša že verjetno stotič in da so se vsi poskusi do zdaj dokaj klavrno končali.

"Ko je Željkić obelodanil svoj n-ti poskus hujšanja, sem najprej mislila, da bo zdržal točno do naslednjega obiska trgovine. Čeprav se zaradi shujševalnih aktivnosti spretno izogiba menjavi plenic, pa sem zelo vesela, ko vidim, kako njegov vamp počasi kopni. Upam, da zdrži do konca in potem tudi obdrži novo težo. Ne samo zaradi zdravja, tudi zato, da bom imela v postelji končno več prostora, da bom lahko na letalu normalno sedela in da bo lahko pri posteljnih aktivnostih tudi on kdaj zgoraj, ne da bi bilo pri tem moje življenje ogroženo," pove šaljiva Petra.

Željkić trening
Trendi Trnova pot hujšanja: "Že pri drugi vaji sem se skoraj zjokal!" #video
Željkić trenira 2
Trendi Željkiću pri hujšanju pomagajo trgovke in posebna "Kuljaj" mantra #video

Ta svoje prijatelje na družbenem omrežju velikokrat nasmeji s kakšnimi zabavnimi objavami, ki zadevajo bodisi Željkićevo hujšanje bodisi njegovo komentiranje v oddaji Od težaka do junaka. Tako je pred kratkim objavila fotografijo svojega dragega, ki ga je med oddajo Jasna Kuljaj zmasirala, da bi pokazala svoje na novo pridobljeno znanje iz masaže. Ter se na ta račun v svojem hudomušnem slogu in v primorskem narečju znova pošalila:

A to še zdaleč ni bila edina objava, v kateri si je privoščila svojega dragega in njegov projekt hujšanja. V drugi objavi je pokazala, da mu pomaga izgubljati kilograme tako, da poje vse ogljikove hidrate v njunem domu, spet v novi objavi pa je obelodanila, da je z njim še sama sklenila zanimivo stavo. Namreč, če mu ne uspe izgubiti 25 kilogramov, se bosta poročila. Očitno ima Željkić tako dvojno motivacijo, da shujša …

Od težaka do junaka
Planet TV Indira drzno dvignila majico in pokazala izklesano telo #video
Od težaka
Planet TV Željkić Jasni: Ti si še bolj pokvarjena kot kebab! #video
Od težaka do junaka
Planet TV To so komentatorji oddaje Od težaka do junaka
Ne spreglejte