SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
0,58

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Od težaka do junaka

Željkić Jasni: Ti si še bolj pokvarjena kot kebab! #video

0,58

termometer

Od težaka |  | Foto:

Nocoj bodo dogajanje v oddaji The Biggest Loser Slovenija temeljito obdelali tudi komentatorji v oddaji Od težaka do junaka. Zaradi stave, ki sta jo sklenila Željkić in Jasna, so se že pojavile prve provokacije.

Od težaka do junaka Planet TV Padla drzna stava: Bo Jasna zadnjo oddajo vodila v kopalkah? #video

V prvi oddaji Od težaka do junaka je padla drzna stava. Do finala mora Željkić s pomočjo osebnega trenerja Andreja Milutinovića izgubiti najmanj 25 kilogramov, sicer bo v zadnji oddaji moral biti gol. V primeru, da mu to uspe, pa je voditeljica Jasna Kuljaj obljubila, da bo zadnjo oddajo vodila v kopalkah.

Željkić trening Trendi Trnova pot hujšanja: "Že pri drugi vaji sem se skoraj zjokal!" #video

Ker pa si tega res ne želi storiti, poskuša na različne načine Željkića premamiti, da poseže po prepovedanih prigrizkih. Ta je njeno namero tokrat hitro prepoznal in ji to tudi na zanimiv način povedal. Več v videu.

Več zanimivih in predvsem zabavnih komentarjev, bolj ali manj povezanih s šovom The Biggest Loser Slovenija, pa si poglejte v nocojšnji oddaji Od težaka do junaka ob 22. uri na Planetu.
Šov The Biggest Loser Slovenija lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO. 
  The Biggest Loser Slovenije Planet TV Indira o svojem oprsju: Včasih je bilo polno, zdaj je izpraznjeno #video The Biggest Loser Slovenije Planet TV Željkić šokiral: Meni gre Saša Lendero na živce! #video Od težaka do junaka Planet TV Indira drzno dvignila majico in pokazala izklesano telo #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 8
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin