SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
8,85

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Od težaka do junaka

Indira o svojem oprsju: Včasih je bilo polno, zdaj je izpraznjeno #video

8,85

termometer

The Biggest Loser Slovenije

V včerajšnji oddaji Od težaka do junaka, v kateri je gostovala tudi izpadla tekmovalka Vesna Hojnik, so govorili tudi o ženskih prsih in kaj se z njimi zgodi ob hujšanju.

Tekmovalka The Biggest Loser Slovenija Petra je že pred vstopom v šov potožila, da jo veliko oprsje ovira in da ji povzroča bolečine. Da ji res ni lahko, je potrdila tudi izpadla tekmovalka Vesna Hojnik, ki je v času bivanja v šovu Petri poskušala lajšati te bolečine.

Jasna je nato pripomnila, da ima tudi Vesna veliko oprsje, ampak da nič ne kaže, da bi jo to posebej motilo. Vesna je Jasno presenetila in odgovorila, da pravzaprav ne bi imela nič proti, če bi kakšen estetski kirurg na njej opravil poseg pomanjšanja prsi. Jasna je nato hudomušno namignila, da bi lahko v tem primeru del darovala Indiri.

Indira ji je hitro odvrnila, da je ponudbo za estetski poseg na oprsju že dobila, ampak da jo je zavrnila. Je pa priznala, da je hujšanje vseeno pustilo nekaj posledic in da njeno oprsje ni več tako polno, kot je bilo, ko je imela 30 kilogramov več. Več v spodnjem videu. 

Komentatorsko oddajo Od težaka do junaka si na Planetu lahko ogledate ob torkih, sredah in sobotah po oddaji The Biggest Loser Slovenija.
Šov The Biggest Loser Slovenija lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.
  The Biggest Loser Slovenije Planet TV Željkić šokiral: Meni gre Saša Lendero na živce! #video Od težaka do junaka Planet TV Indira drzno dvignila majico in pokazala izklesano telo #video Od težaka do junaka Planet TV To so komentatorji oddaje Od težaka do junaka

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 99
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin