Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
18. 10. 2021,
9.06

Osveženo pred

2 leti, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

liposukcijska dieta dieta hujšanje PR članek

Ponedeljek, 18. 10. 2021, 9.06

2 leti, 6 mesecev

Poznate Šefiko iz znane serije? Shujšala je 15 kilogramov. Poglejte, kako.

Oglasno sporočilo

Priljubljena humoristična serija Nor, zmeden, normalen že leta zabava vso regijo, eden glavnih junakov serije pa je slikovita Šefika, ki jo igra igralka Jasna Žalica, ji je v enem mesecu shujšala 15 kilogramov.

LipoDiet_3 | Foto:

Med snemanjem serije je Šefika pridobila 15 kilogramov in dolgo časa neuspešno poskušala shujšati z različnimi dietami. Pred kratkim pa se je na snemanju pojavila s 15 kilogrami manj, ki jih je izgubila s pomočjo posebne metode hujšanja. To so preizkusile številne hollywoodske zvezde. Gre za znano liposukcijsko dieto.

"Imela sem zdravstvene težave zaradi svoje teže, težko sem snemala serijo, ker sem se hitro utrujala, koncentracija je bila težava. Včasih sem stradala več dni, a kilogrami so še vedno vztrajali - samo bolj lačna sem bila in po tem tudi več jedla. Nazadnje, ko sem prejela priporočilo za liposukcijsko dieto, sem videla, da je Kolindi, nekdanji predsednici Hrvaške, s to dieto uspelo, zato sem pomislila, da ona že ne bi uporabila nečesa, kar ni dobro, in imela sem prav," pravi Jasna Žalica.

LipoDiet_2 | Foto:

V kratkem času je shujšala za kar 15 kilogramov, a pravi uspeh je dosegel njen mož, znani režiser Pjer Žalica, ki je v šestih mesecih z isto dieto izgubil 68 kilogramov.

"Ko sem videl, da je Jasna uspešna, sem pomislil, da moram shujšati jaz, ne ona, in to je bil razlog, da sem začel ta program. Vsak mesec sem izgubil od deset do dvanajst kilogramov in izgubil skoraj 70 kilogramov v pol leta," razlaga Pjer.

Lipodiet_1 | Foto:

Z njim je bil na dieti tudi njegov kolega, igralec Damir Kustura, ki je v šestih mesecih izgubil 62 kilogramov, igralec Aleksandar Seksan pa 16 kilogramov. 

Isak Šabanović, finalist šova Zvezde granda, je v 21 dneh izgubil 15 kilogramov

Da je to dieta, ki jo poznajo zvezdniki, dokazuje podatek, da so jo preizkusili tudi Halid Bešlić, Željko Samardžić, Neda Ukraden in mladi zvezdnik šova Zvezde granda Isak Šabanović, ki je izgubil kar 15 kilogramov v 21 dneh.

Halid
Trendi Dieta Halida Bešlića − v desetih dneh shujšal deset kg
Zeljko_Samardzic_prije_poslije_2
Trendi Željko Samardžić je shujšal 25 kilogramov in je videti fantastično!
Neda Ukraden
Trendi Neda Ukraden na liposukcijski dieti, s katero je shujšala tudi Kolinda Grabar-Kitarović

"Med dieto sem delal, potoval, se pripravljal na nastope in celo nastopal, a zame je bilo presenečenje, da nisem občutil padca energije, potoval sem brez nervoze in lakote. Bil sem celo v Sarajevu, kjer vsi vedo za to dieto. Želel sem jesti kebab, a kot je narekovala dieta, sem preskočil žemljice in ostal samo pri solatah. Vse je mogoče narediti z malo truda. Ko sem videl, da se mi je trebuh stopil, vrat skrčil, moj obseg pa se je spremenil, sem se odločil, da grem do konca," razkrije Isak.

Kaj je liposukcijska dieta?

Avtor te diete je nutricionist Giovanni K. Mandra, ki je s pomočjo aminokislin in rastlinskih vlaken razvil program hujšanja.

"To ni klasična dieta, ampak dietna terapija. Protokol hujšanja temelji na načelu prisile telesa, da se prehranjuje z lastnimi zalogami maščob. Na ta način telo porablja zaloge maščob na kritičnih področjih in telo oblikuje v zelo kratkem času. Lahko izgubite 9,2 odstotka maščobnega tkiva v 14 dneh ali od sedem do deset odstotkov začetne telesne mase. Liposukcijska prehrana je klinično preizkušena metoda hujšanja, ki je varna za zdravje in preprosta za uporabo," pravi avtor te metode, ki jo je preizkusilo več kot sto tisoč ljudi v desetih letih.

Lipodiet | Foto:

Če imate težave s čezmerno telesno težo, lahko poskusite s to metodo. V sklopu projekta International Health je ta program hujšanja postal globalno dostopen vsem po zelo ugodni ceni, v Sloveniji pa ga je mogoče naročiti na svoj naslov po predhodnem posvetovanju s centrom za podporo strankam na 070 922 722 ali ob obisku International Health v Ljubljani.

Več informacij lahko dobite na www.lipodiet.si.

 Naročnik oglasnega sporočila je International Health.

Ne spreglejte