Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
10. 1. 2022,
7.00

Osveženo pred

2 leti, 3 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

liposukcijska dieta maščobne obloge hujšanje dieta PR članek

Ponedeljek, 10. 1. 2022, 7.00

2 leti, 3 mesece

Liposukcijska dieta – idealen tretma za hujšanje s hitrimi rezultati

Oglasno sporočilo

Klasične diete so preteklost, saj so naporne in nevzdržne. Zamenjal jih je nov način hujšanja – dietoterapija, farmakološki tretma za zmanjšanje telesne teže s pomočjo aminokislin ter rastlinskih vlaken, ki prinaša hitre rezultate ter predstavlja popolnoma varen in zdrav način izgube odvečnih maščobnih zalog. Če ste v času praznikov pridobili kakšen kilogram več ali pa je vaša novoletna zaobljuba, da začnete z dieto po novem letu, vam z veseljem predstavljamo program za hitro in učinkovito hujšanje – liposukcijsko dieto.

LipoDiet | Foto:

Kaj je liposukcijska dieta?

Ta farmakološka metoda hujšanja je klinično preizkušena in nutritivno popolna, v samo v 14 dneh pa omogoči izgubo več kot 9 odstotkov maščobnih zalog oziroma zmanjšanje telesne teže za 7-10 odstotkov. Metodo so nutricionisti zasnovali že deset let nazaj in jo je do zdaj koristilo že več kot sto tisoč uporabnikov.

Dieta je bila klinično preizkušena v Moskvi, s pomočjo te revolucionarne metode pa je svojo postavo oblikovala celo bivša hrvaška predsednica Kolinda Grabar-Kitarović. Z rezultati so se pohvalile tudi številne hollywoodske zvezde, pa tudi naši vplivneži. Tretma funkcionira po principu "prisiliti telo, da se hrani z lastnimi maščobnimi zalogami".

Kolinda Grabar-Kitarović. Foto: Arhiv ponudnika | Foto: Kolinda Grabar-Kitarović. Foto: Arhiv ponudnika

Za spodbujanje metabolizma maščob so zadolžene aminokisline in hranila, ki poskrbijo za vse potrebe organizma, ter rastlinska vlakna, ki skrbijo za sitost s tem, ko "nabreknejo" v želodcu, tako pa se počutite popolnoma sito. Vsa pomožna sredstva za hujšanje so združena v edinstven in enostaven protokol, ki ga lahko upoštevate kar doma in pri tem opravljate vse svoje vsakodnevne obveznosti, saj ne bo prišlo do padca energije, prav tako tudi ne boste nervozni in brez moči tekom samega tretmaja, ki traja le 14 dni.

Halid Bešlić. Foto: arhiv ponudnika | Foto: Halid Bešlić. Foto: arhiv ponudnika

Kako začeti s protokolom?

Zaradi enostavne uporabe lahko začnete kar takoj. Vse, kar morate narediti, je to, da kontaktirate International Health center v Ljubljani na telefonsko številko 070 922 722, prek katere boste opravili posvetovanje, saj ta protokol ni namenjen nosečnicam, doječim materam, diabetikom ali osebam, ki imajo težave z ledvicami, jetri in podobno.

S posvetovanjem boste dobili oceno, ali je ta način hujšanja primeren za vas. Strokovni svetovalci vas bodo seznanili z vsemi podrobnostmi programa ter vam na vaš domači naslov poslali celoten protokol v slovenskem jeziku, prav tako pa tudi pomožna sredstva za hujšanje (aminokisline in rastlinska vlakna), ki so proizvedena v Nemčiji po najvišjih standardih farmacije.

Protokol traja en mesec in International Health vam bo ves čas na voljo. Prva faza vključuje sredstva za hujšanje v kombinaciji z mediteransko prehrano, kjer v samo 14 dneh izgubite 7-10 odstotkov začetne telesne teže.

Več informacij lahko dobite na www.lipodiet.eu ali na telefonski številki 070 922 722. 
 
Neda Ukraden
Trendi Neda Ukraden na liposukcijski dieti, s katero je shujšala tudi Kolinda Grabar-Kitarović
Halid
Trendi Dieta Halida Bešlića − v desetih dneh shujšal deset kg
Zeljko_Samardzic_prije_poslije_2
Trendi Željko Samardžić je shujšal 25 kilogramov in je videti fantastično!
Laura1
Trendi Laura Beranič v desetih dneh shujšala kar pet kilogramov. Preverite, kako!
LipoDiet_Kolinda_2
Trendi Liposukcijska dieta – skrivnost vitkosti nekdanje hrvaške predsednice Kolinde

Naročnik oglasnega sporočila je International Health, d. o. o.

Ne spreglejte