Kako povzdigniti zadnjico na naraven način in ne po vzoru Kim Kardashian?

Zaradi Kim Kardashian so postale umetno povzdignjene in povečane zadnjice lepotni trend, a pri tem je treba mnoge spomniti, da se da to doseči tudi na naraven način.

Kako povzdigniti zadnjico na naraven način in ne po vzoru Kim Kardashian?
Foto: Getty Images

Na družbenih omrežjih so trenutno največ pozornosti deležne velike in čvrste zadnjice, ki so postale močno priljubljene zaradi sester Kardashian, ki jih ponosno razkazujejo že desetletje.

Mnogo njihovih sledilcev je do zdaj slepo verjelo, da ima glavna od sester, Kim, naravno zadnjico, a so bili pred kratkim grenko razočarani. Ko so na dan pricurljale fotografije paparacev, na katerih je Kimina ritka neretuširana, so končno spoznali: zadnjica, ki jo Kim razkazuje na Instagramu, je močno obdelana in daleč od realnosti.

To je za britanski Mirror potrdil tudi Kimin nekdanji plastični kirurg Aardon Rollins, ki je nekoč skrbel za njeno zadnjo plat. Razkril je, da je njena zadnjica velika, morda celo prevelika, in dodal, da jo je zvezdnica povečevala z lastno maščobo, ki so ji jo izsesali iz pasu in vbrizgali v zadnjico. "A takšen prenos maščobe je lahko težaven, saj prenašamo maščobo, ki ni zdrava, in takšna bo tudi na drugi lokaciji. Rasla bo na enak način kot prej, le na drugem mestu," je pojasnil. Razkril je tudi, da je njena zadnjica zdaj videti kot napihnjen in nato spuščen balon ter da bi jo morali vzeti za slab primer velike zadnjice.

Kim je zaradi tega "razkritja" čez noč izgubila sto sledilcev, ki so doumeli, da mati narava do nje ni bila tako radodarna. A napeto zadnjico je kljub temu mogoče doseči tudi po naravni poti. Kako, v spodnjem videoprispevku razkriva Kaja Flisar.

[video: 62861 / ]

Sorodne vsebine

Komentarji

3
  • miha.dolanc / 11.05.2017. ob 12:34

    Kim si jo bo dala zmanjšat ko bo spet moda majhnih ritk..

  • matija11 / 09.05.2017. ob 22:56

    Tole od Kim izgleda kot kup zmečkanih plastičnih vrečk! Če je njej to lepo je OK meni se to zdi kot kumunalno zbiranje odpadkov...

  • začuden / 09.05.2017. ob 18:43

    gospod Siegmund bi ugotovil, da se Branka (naskrivaj ) ukvarja s svojo zadnjico...čeprav morda nezavedno,,,bolj verjetno kar zavestno in zato svojim žrtvam kaže te nagravžne riti po portalu...

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano