SiolNET. Trendi Zdravje
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Kako najhitreje do zdravnika specialista?

Oglasno sporočilo

Ste prejeli napotnico za zdravniški pregled ali preiskavo pri specialistu? Iskanje zdravnika, ustreznega termina in urejanje dokumentacije lahko podaljšajo čas dostopa do specialistične obravnave. Da se to ne bi zgodilo, vam ob sklenjenem zavarovanju Specialisti ali Specialisti+ pri organizaciji pregleda pomaga Zdravstvena točka. Na vrsti ste lahko že v do sedmih dneh.

Vam iskanje zdravnika in ustreznega termina jemljeta čas? Naj vam pri organizaciji specialistične obravnave pomaga Zdravstvena točka.

Vam iskanje zdravnika in ustreznega termina jemljeta čas? Naj vam pri organizaciji specialistične obravnave pomaga Zdravstvena točka.

Na Zdravstveno točko, asistenčni center Triglav, Zdravstvene zavarovalnice, se zavarovanci z dodatnim zdravstvenim zavarovanjem Specialisti ali Specialisti+ obrnejo, ko iščejo informacije, kako lahko hitro in preprosto dostopajo do želene zdravstvene obravnave. Zdravstveno osebje jim posreduje podatke o njihovem zavarovanju in izvajalcih zdravstvenih storitev. Prav tako preveri vse možnosti za hiter dostop do specialistov in skupaj z zavarovanci poišče rešitev po njihovi meri.

Na telefonsko številko Zdravstvene točke se tudi več desetkrat na dan oglasi magistrica zdravstvene nege: "Poklicali ste Zdravstveno točko Triglav, Zdravstvene zavarovalnice. Vesna Braun pri telefonu, kako vam lahko pomagam?" Tako je na pot do zdravja pospremila že več tisoč zavarovancev.

"Kot medicinska sestra si prizadevam, da sem na razpolago vsakomur, ki se obrne na Zdravstveno točko," pojasnjuje Vesna Braun. Foto: Nejc Lasič "Kot medicinska sestra si prizadevam, da sem na razpolago vsakomur, ki se obrne na Zdravstveno točko," pojasnjuje Vesna Braun. Foto: Nejc Lasič

Preprosto in hitro do obravnave

Vesno je poklicala tudi gospa, ki je pri osebnem zdravniku prejela napotnico za mamografijo oziroma rentgensko slikanje dojk. Strokovnjakinja je stranki pomagala pri naročanju k želenemu specialistu. Pri organizaciji pregleda je upoštevala želje zavarovanke o tem, v katerem kraju bi želela pregled opraviti, pri katerem izvajalcu zdravstvenih storitev in v katerih terminih.

Z zavarovanjem Specialisti+ je bila zavarovanka na pregledu v 14 dneh. Pri tem se ni ustrašila visokih stroškov zdravstvene obravnave, saj je za svoje zdravje in finančno varnost poskrbela z dodatnim zdravstvenim zavarovanjem.

Ko nas zdravje postavi na preizkušnjo, je dobro imeti hiter in preprost dostop do celovite zdravstvene obravnave. Ko nas zdravje postavi na preizkušnjo, je dobro imeti hiter in preprost dostop do celovite zdravstvene obravnave.

Zdravstvena in finančna varnost

Če sklenete zavarovanje Specialisti ali Specialisti+, boste do zdravstvenih storitev dostopali preprosto in hitro. Z rednimi mesečnimi vplačili premije se boste izognili nepričakovanim visokim stroškom, ki jih lahko prinesejo samoplačniški pregledi, procesi zdravljenja ali zdravila, izdana na beli recept.

Z zavarovanjem Specialisti+ poskrbite za stroške specialističnih pregledov, pripadajočih preprostih diagnostičnih preiskav in preprostih ambulantnih posegov, zahtevnih diagnostičnih postopkov in posegov, ki se opravijo v enodnevni obravnavi, do vrednosti 30 tisoč evrov. Od tega vam bodo povrnili tudi do 300 evrov za stroške zdravil, predpisanih na beli recept, ambulantno rehabilitacijo pa boste lahko izkoristili do vrednosti 300 evrov (npr. fizioterapijo).

Tudi zavarovanje Specialisti vam omogoča preprost dostop do specialistične obravnave in ambulantnih posegov, preprostih diagnostičnih preiskav ter zahtevnih diagnostičnih postopkov, saj krije stroške zdravstvenih storitev do vrednosti tri tisoč evrov. V omenjeni znesek je vključeno tudi povračilo stroškov zdravil, predpisanih na beli recept, do vrednosti 300 evrov.

Obe zavarovanji vključujeta vse asistenčne storitve strokovnih zdravstvenih sodelavcev Zdravstvene točke, ki vam pomagajo pri izbiri najhitrejše poti do specialista.

Ne pozabite poskrbeti za svoje zdravje. Ob gibanju in zdravi prehrani je del preventive tudi ustrezno zdravstveno zavarovanje. Ne pozabite poskrbeti za svoje zdravje. Ob gibanju in zdravi prehrani je del preventive tudi ustrezno zdravstveno zavarovanje.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin