SiolNET. Trendi Zdravje
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Izobraževanje skozi življenje

1

termometer

Ne marate učenja? Vas spomini na šolske ure še vedno preganjajo, sploh ob koncu poletja, preden zazvoni šolski zvonec?

Marsikdo med nami se tako počuti, vendar pa je izobraževanje lahko nekaj najlepšega, če se ga lotimo, ker nas nekaj posebej veseli in zanima. Ali ste vedeli, da se možgani obnavljajo celo življenje? Bolj kot jih bomo "trenirali", bolj nam bodo služili. Možganske celice hitreje propadajo, če možgani niso aktivni. Zato je priporočljiva vsaj dnevna "doza treninga": preberite kakšno misel in se ji vsaj nekaj časa posvečajte, razmišljate o tej informaciji, rešite kakšno križanko, morda uganko, po spominu odtipkajte telefonsko številko …

Ste si od nekdaj želeli igrati kitaro, časa pa ni bilo na voljo? Če ne drugega, vas bo v pogon spravila res ugodna cena, saj boste za enomesečni skupinski program učenja električne ali akustične kitare plačali le 28 evrov namesto 70, kar je 60 odstotkov ceneje.

Bi poučevali druge? Še prej pa preverili, iz kakšnega testa ste sami? Izobraževanje za Life Coach z licenco Zavoda Delta vam bo najprej razkrilo lastne zatrte potenciale, ki jih boste znali bolje izkoristiti. Morda se boste tudi opogumili za nov korak v življenju in popolnoma spremenili področje dela. Vsekakor pa se boste v petih mesecih poleg spoznavanja samega sebe toliko izobrazili, da boste na samostojno pot pomagali še komu.

Parli italiano? Ne? Nič hudega, italijansko, angleško, francosko, nemško, špansko, italijansko ali rusko se boste lahko naučili v jezikovni šoli Proelite. Za sedemnajsturni tečaj boste odšteli le 49,99 evra namesto 170.

Ob tej ideji boste zagotovo pomislili, da je učenje zabavno! Kolikokrat ste poleti na morju opazovali srečneže, ki so krmarili barke, in razmišljali, da je to pravzaprav to vaša otroška želja. Zdaj nas je sneg šele razveselil, tako da imate do poletnih počitnic še dovolj časa, da se opremite z znanjem in izpitom za pridobitev mednarodnega pooblastila za voditelja čolna.

Kako pridete do popustov? Preprosto – obiščite sklop Popusti in sledite navodilom.

Vsebino omogoča Planet Siol.net v sodelovanju z Avantbonom.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin