Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
20. 5. 2024,
22.40

Osveženo pred

1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,30

Natisni članek

darila za poroko darila poroka

Ponedeljek, 20. 5. 2024, 22.40

1 mesec

Kako izbrati popolno poročno darilo?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,30
Poročna darila | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Sezona porok je že odprta in za goste se spodobi, da mladoporočencema prinesejo tudi darilo. Iskanje tega pa je lahko precej stresna naloga, zato smo pripravili vodnik z idejami za darila, ki bodo brez dvoma navdušila bodoča zakonca.  

Izdelki za dom so vedno dobra izbira, saj z njihovim namenom vsekakor ne boste zgrešili. Odločite se lahko za kuhinjske pripomočke, jedilne sete, kozarce, tekstilne izdelke, vaze, slike in druge izdelke, ki bodo polepšali njun dom.  

Za vse kulinarične navdušence 

Izbira kulinaričnih pripomočkov je odlična izbira, če izbirate darilo za osebi, ki svoj čas radi preživita v kuhinji. To so izdelki, ki si jih sami malokrat privoščimo, saj se nam zdijo druge stvari pomembnejše. Lahko se odločite za kvaliteten pekač, sete kuhalnic, personalizirana predpasnika, kuharsko knjigo ali pa celo kuhinjske aparate, kot so sokovniki, mikserji, ledomati ali na primer toasterji.  

Fotogalerija
1
 / 5

Za vse, ki radi berejo 

Knjige so lepo darilo, a velikokrat se zgodi, da oseb ne poznamo dovolj, da bi lahko zanju izbrali knjigo. Lahko pa se odločimo za nočno svetilko, ki bo njuno branje naredila prijetnejše. Kupite jima lahko tudi odejo, ki ju bo grela med branjem. Za lep dodatek k domu pa bo poskrbela knjižna omara, ki bo krasila stanovanje z barvnimi platnicami.  

Fotogalerija
1
 / 5

Za vse ljubitelje alkoholnih pijač 

Včasih je dobro izbrati darilo, ki po morda uporabno tudi za vas, ko se boste oglasili na obisku. Kupite set za mešanje koktejlov, ki bo poskrbel za zabavna druženja in obilo prijetnih trenutkov. Če vam ta ideja ni preveč všeč, lahko podarite tudi dober viski, kozarce za viski ali pa celo voziček za alkoholne pijače, ki bo odlična popestritev za njun dom.  

Fotogalerija
1
 / 3

Za vse, ki so radi doma 

Če je par, ki se bo kmalu poročil, eden izmed tistih, ki svoj čas najraje preživlja doma, izberite darilo, ki bo temu primerno. V tem primeru so dobra izbira copati. Dodate jim lahko tudi prevleko za posteljo, masko za oči in kopalni plašč. Vse skupaj zapakirajte v košaro, ki bo pričarala toplo vzdušje. 

Fotogalerija
1
 / 5

Personalizirana darila so vedno dobra izbira 

Darila, ki bodo vzbudila čustva, so vsekakor personalizirana darila. Če ste ustvarjalen tip človeka, se lahko personalizacije lotite kar sami. Narišete lahko sliko, poslikate skodelice ali pa ustvarite kaj drugega. V obratnem primeru pa lahko poiščete trgovine, ki to nudijo. Izberite personalizirane skodelice, toaletne torbice, kopalne plašče, zlate ploščice oziroma nekaj, za kar menite, da bo mladoporočencema všeč. 

Fotogalerija
1
 / 4

Za vse, ki radi čistijo 

Nekateri ljudje v pospravljanju preprosto uživajo. Med pospravljanjem se sprostijo, imajo čas za razmislek in uživanje v družbi sami s seboj. Takšni ljudje se bodo razveselili vseh daril, ki so povezana s tem. Kupite sesalec ali pa napolnite košarico s čistili, krpami in robčki za prah.  

Fotogalerija
1
 / 4

Za vse ljubitelje kave 

Navdušencev kave je veliko, zato so kavni aparat, kvalitetna kava, skodelice za kavo in vse v povezavi z njo skoraj vedno dobra izbira. Po jutru se dan pozna in vse to bo polepšalo vsako jutro mladega para.  

Fotogalerija
1
 / 3

Dišeč dom je najtoplejši dom 

Kaj je lepšega kot vstopiti v dišeč dom, ki prostor naredi kot v pravljici? Film, večerja, prižgane sveče in dišeče palčke ob kozarcu dobrega vina. Sliši se pravljično, kajne? Izberite sveče, dišeče palčke ali kolonjske vodice in poskrbite za odišavljen prostor.  

Fotogalerija
1
 / 5

Preberite še:

Poroka
Trendi Vsak gost na poroki bi se moral držati teh pravil
Obleke za goste na poroki
Trendi Kako se obleči, ko ste gostja na poroki?
Ne spreglejte