Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
27. 10. 2023,
7.00

Osveženo pred

5 mesecev, 3 tedne

Oglasno sporočilo

Natisni članek

all inclusive Antalya Turčija PR članek Počitnice.si first minute počitnice

Petek, 27. 10. 2023, 7.00

5 mesecev, 3 tedne

Turčija do 40 % first minute popusta za poletje 2024

Oglasno sporočilo

Tako kot vse pomembne dogodke v letu, bi tudi dopust morali načrtovati vnaprej: ne samo zaradi lastnega zadovoljstva, temveč predvsem zato, ker si lahko z zgodnjo rezervacijo počitnic zagotovite največje popuste. V izjemni 'first minute' ponudbi za poletje 2024 so denimo all inclusive počitnice na sončni turški rivieri sedaj na voljo tudi do 40 % ugodneje! Ponudba, ki je ne gre zamuditi! 

počitnice - turčija | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Načrtovanje je pomemben sestavni del življenja, saj nam omogoča, da z dobro organizacijo uresničimo zadane cilje in želje. Načrtujemo kariero, dom, družino, obveznosti. Precej manj zavzeti pa smo pri načrtovanju počitnic. Kot da bi bilo to nekaj, kar ni nujno. Pa je! Ker vsi potrebujemo odklop od hektičnega vsakdana in si zaslužimo vsaj teden ali dva poletnih počitnic – če se le da nekje na toplem! 

»Ampak za dopust je potrebno ogromno denarja,« pravijo mnogi. A ni nujno, da je temu tako. Je pa potrebno zato oddih načrtovati dovolj zgodaj, ko so paketne ponudbe počitnic najugodnejše!

Izkoristite NORO 'first minute' ponudbo za poletje 2024 na Počitnice.si in si zagotovite kraljevske all inclusive počitnice v Turčiji po TOP ceni – do 40 % ugodneje

počitnice - turčija | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

All inclusive počitnice v Turčiji za vsak žep!  

Na Počitnice.si se zavedajo, da živimo v zahtevnih časih, zato si prizadevajo, da bi si lahko čim več ljudi vsaj enkrat na leto privoščilo zaslužen in nujno potreben dopust! V ta namen so izkoristili nižje cene letalskih prevozov ter hotelskih namestitev in že sedaj pripravili paketne ponudbe all inclusive počitnic za poletje 2024 na eni najbolj priljubljenih destinacij slovenskih počitnikarjev v zadnjih letih – sončni turški rivieri, ki nikoli ne razočara! 

Že tako cenovno ugodne all inclusive počitnice v Turčiji so tako sedaj še dostopnejše! In da bo mera polna, vam dopusta ni treba plačati takoj! Ob rezervaciji počitniškega paketa lahko plačate le 30 % kupnine, preostali znesek pa bodisi razdelite na več obrokov oziroma ga poravnate kadar koli do 14 pred odhodom. Če denimo štiričlansko družino all inclusive počitnice stanejo 2.000 EUR, ob rezervaciji plačate samo 600 EUR, ostalo kupnino pa si razdelite na poljubne obroke v naslednjega pol leta, kar je vsekakor veliko lažje, kot če bi morali celoten znesek plačati takoj.  

počitnice - turčija | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

All inclusive v Turčiji 2024: bogata ponudba po noro ugodnih 'first minute' cenah! 

Na Počitnice.si lahko izbirate med več kot 400 hoteli 4* in 5* v priljubljenih letoviščih turške riviere Antalya, Side, Belek in Alanya, kar pomeni, da zagotovo vsak najde nekaj za svoj okus in žep! Večina hotelov in resortov se nahaja na ali ob čudoviti prodnato-peščeni plaži, z bogato ponudbo barov in prigrizkov ter možnostjo številnih vodnih športov. Ker so resorti resnično ogromni, se tako na plaži kot ob bazenih vedno najdejo tudi umirjeni kotički, tako da je poskrbljeno tudi za tiste, ki si na dopustu želijo predvsem sprostitve in počitka. 

Čas je torej za kraljevske all inclusive počitnice v Turčiji! Proti Antalyi, kjer se nahaja glavno letališče turške riviere, lahko celo poletje 2024 poletite tako iz Ljubljane, kot tudi iz Graza in Dunaja. Poleg povratnega letalskega prevoza je v ceno všteta še prtljaga, transfer od letališča do hotela in nazaj ter izjemna turška all inclusive storitev, ki nima konkurence ne le v Evropi, temveč po vsem svetu! 

Zgrabite izjemno 'first minute' ponudbo poletnih počitnic v Turčiji in si že danes zagotovite nepozaben poletni oddih v 2024! Celotna ponudba vam je na voljo TUKAJ, prav tako pa lahko na info@pocitnice.si sporočite vaše želje glede letovišča, časa potovanja, namestitve in odhodnega letališča ter dodate še število in starost potnikov.  

V samo nekaj urah vam bodo izkušeni svetovalci na Počitnice.si pripravili nabor najboljših ponudb glede na vaše kriterije in vam pomagali do TOP poletnega oddiha na obalah turške riviere!  

Za dodatne informacije in rezervacije lahko pokličete na 01/280 30 00, če pa imate raje osebni pristop, pa ste od ponedeljka do sobote lepo vabljeni tudi v fizične poslovalnice turistične agnecije Počitnice.si v nakupovalnih središčih Supernova Ljubljana Rudnik ter Supernova Kranj Primskovo. 

počitnice - turčija | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Poletne počitnice v Turčiji 2024: all inclusive, ki mu ni para! 

Če ste že kdaj počitnikovali v hotelu z all inclusive storitvijo, potem veste, da ta v osnovi vključuje neomejene količine označene hrane in pijače skozi ves dan, bazene in plažo. No, v Turčiji, kjer so že v davni preteklosti goste stregli kot sultane, se je neprecenljiva gostoljubnost ohranila vse do današnjih dni.  

Turška all inclusive ponudba vas bo dobesedno 'sezula': obsega namreč prestižno namestitev v prostornih hotelskih sobah, neomejene količine hrane ter pijače, aktivnosti za vse generacije ter atraktivne  vodne parke s številnimi tobogani, ki zadovoljijo še tako zahtevne adrenalinske navdušence. Nekateri hoteli se lahko pohvalijo celo z lastnimi zabaviščnimi parki, tako da je resnično poskrbljeno za popolno zabavo!  

Najmlajši se bodo z veseljem kratkočasili v mini klubu, kjer so v času poletne sezone otroci pogosto razdeljeni v skupine glede na starost, da so jim aktivnosti resnično zanimive, odrasli pa lahko izbirate v pestri paleti športov za vse okuse: joga, zumba, vodna in klasična aerobika, vodne igre, odbojka na mivki, balinanje, tenis, košarka nogomet … Prav tako si lahko privoščite razvajanje v bogati hotelski spa ponudbi in pristnih turških hamamih, ki nikoli ne razočarajo. Več kot dovolj razlogov torej, da poletne počitnice 2024 preživite v Turčiji – deželi all inclusive ponudbe! 
 

Izkoristite neverjetno 'first minute' ponudbo poletnih počitnic v Turčiji in okusite turško gostoljubnost v vsej svoji veličini! Že danes preglejte bogato ponudbo TUKAJ, rezervirajte svoj poletni oddih na obalah turške riviere in prihranite do 40 %! 

Za povpraševanje in več informacij pišite na info@pocitnice.si ali pokličite 01/280 30 00!  

počitnice - turčija | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Kaj početi v Turčiji? 

Dejstvo je, da lahko na all inclusive počitnice v Turčiji s seboj vzamete le nekaj drobiža za napitnine, denarnico pa pustite kar doma. No, razen, če si želite nekoliko začiniti svojo poletno turško avanturo.  V tem primeru boste potrebovali nekaj denarja, ki pa nikakor ne bo šel v nič. Omogočil vam bo vstop v prostrano deželo nasprotij, ki navdušuje s sožitjem sodobnega življenja in bogate, več tisoč let dolge zgodovine.   

Podate se lahko na raziskovanje najstarejšega turističnega mesta na turški rivieri Alanya, obiščete jamo Damlataš ali se povzpnete na alanyski grad z žičnico. Nič manj zanimiv ne bo niti voden dnevni ali večerni obisk mesta Antalya, ki velja za biser turškega primorja, ali pa veličasten večerni obisk mesta Side, kjer boste odkrivali antične ostanke mondenega mesta. Izjemno zanimiva je lahko tudi plovba po reki Manavgat do znamenitih manavgatskih slapov. 

Če imate raje akcijo, bo adrenalinska vožnja z odprtimi jeepi po razgibanem pogorju Taurus prava izbira za vas. V kolikor vam ostane še kaj energije in nesproščenega adrenalina, lahko dodate tudi avanturistični rafting. No, v tem primeru se boste naslednji dan najbrž z veseljem sproščali v tradicionalni turški kopeli hamam. Nekoliko drugačna, a nič manj zanimiva avantura je lahko izlet na predstavo z delfini in tjulni, po kateri lahko ob doplačilu celo zaplavate v družbi teh čudovitih vodnih živali.  

Prav posebna dogodivščina v Turčiji pa je vsekakor obisk 'bombažne palače' Pamukkale, belih apnenčastih teras, po katerih se pretaka kristalno čista voda iz penečih izvirov, ki naj bi bila celo zdravilna. Voda, ki se pretaka po belih kapnikih, koritih in kotanjah različnih oblik ustvarja pravljično svetlikajočo se modro barvo, ki je prava paša za oči. Izlet vključuje tudi obisk antičnega mesta Hierapolis na vrhu vzpetine, kjer naj bi bil vrelec mladosti in znamenit Kleopatrin bazen. Vsekakor dogodivščina, ki je med počitnicami v Turčiji ne gre zamuditi! 

Naročnik oglasnega sporočila je Turistična agencija Počitnice.si d.o.o 

Ne spreglejte