SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
0,11

termometer

  • Messenger
  • Messenger
TV Telekoma Slovenije

Zašita v spomin umrlih

0,11

termometer

Po sledeh spomina |  | Foto: Pickbox NOW
Foto: Pickbox NOW

V videoteko Pickbox NOW sta prispeli prvi dve sezoni vrhunske znanstvenofantastične kriminalne serije Po sledeh spomina (Stitchers). Ta bo verjetno všeč tudi gledalcem, ki niso največji ljubitelji znanstvene fantastike, saj je polna humorja, drame, romantike in skrivnosti.

15 biserov iz zakladnice filmske zgodovine Trendi 15 biserov iz zakladnice filmske zgodovine

V središču zgodbe je Kirsten Clark (Emma Ishta) – ženska, ki so jo sprejeli v vladno agencijo, da bi jo "zašili" v ume pred kratkim umrlih ljudi ter tako raziskali umore in skrivnosti, ki bi sicer ostali nerazrešeni.

Zanimiva zgodba, napredna tehnologija, humor, inteligenca, vrhunski liki in izvrstni igralci bodo poskrbeli, da bodo ob seriji Po sledeh spomina uživali vsi, ne le strastni ljubitelji znanstvene fantastike. | Foto: Zanimiva zgodba, napredna tehnologija, humor, inteligenca, vrhunski liki in izvrstni igralci bodo poskrbeli, da bodo ob seriji Po sledeh spomina uživali vsi, ne le strastni ljubitelji znanstvene fantastike. Kirsten trpi za izmišljeno motnjo, poimenovano temporalna displazija. To je stanje, ki ji onemogoča dojemanje minevanja časa.

Je izjemno inteligentna, vendar zaradi svojega stanja družbeno neprilagojena. Težko stke čustvene vezi in ni sposobna prepoznati družbeno sprejemljivega vedenja.

Glavni junakinji pomagata vrhunski nevroznanstvenik dr. Cameron Goodkin (Kyle Harris) in sposobna tajna operativka Maggie Baptiste (Salli Richardson-Whitfield), v skrivnostnem programu pa sodelujeta še inženir bioelektrike Linus Ahluwalia (Ritesh Rajan) ter Kirstenina sostanovalka in študentka informatike Camille (Allison Scagliotti).

Prvi sezoni serije sta na voljo v videoteki Pickbox NOW na televiziji Telekoma Slovenije.
Avgust na HBO Trendi Avgust na HBO: serije in filmi št. 1

Promocijski video serije Po sledeh spomina:

TV-serija Ulov Trendi Serija Ulov – sofisticirana in zabavna plat zločina

Kako gledati Pickbox NOW?

Vsebine videoteke Pickbox NOW so na televiziji Telekoma Slovenije na voljo na programskem mestu 242*, do njih pa lahko dostopate tudi prek tipke Meni na daljinskem upravljalniku.

*Velja za komunikator BOX.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin