SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
0,18

termometer

  • Messenger
  • Messenger
TV Telekoma Slovenije

Avgust na HBO: serije in filmi št. 1

0,18

termometer

Avgust na HBO |  | Foto:

Avgusta bomo na programih in storitvah HBO dočakali nove sezone treh uveljavljenih serij in premiero povsem nove serije, ljubitelje filmov pa bosta navdušili premieri najnovejšega ZF-spektakla Stevena Spielberga in trilerja, v katerem igrata Matthew McConaughey in Anne Hathaway.

TV-serija Ulov Trendi Serija Ulov – sofisticirana in zabavna plat zločina
SERIJE MESECA

Logan Roy (Brian Cox) in njegovi štirje otroci nadzirajo enega od največjih medijskih konglomeratov na svetu in razmišljajo o času, ko se bo moral njihov ostareli oče umakniti iz podjetja. V drugi sezoni poskuša družina obdržati nadzor nad poslovnim imperijem. Prihodnost je videti vse bolj negotova, vendar je preteklost tista, ki jim najbolj grozi in jih bo nazadnje morda tudi uničila. • Premiera nove sezone bo v ponedeljek, 12. 8., ob 20. uri na HBO.* │Na HBO OD/GO si lahko ogledate prvo sezono serije, nove epizode druge sezone pa bodo tam na voljo ob ponedeljkih od 12. avgusta.

 | Foto: Logan Roy (Brian Cox) in njegovi štirje otroci nadzirajo enega od največjih medijskih konglomeratov na svetu in razmišljajo o času, ko se bo moral njihov ostareli oče umakniti iz podjetja. V drugi sezoni poskuša družina obdržati nadzor nad poslovnim imperijem. Prihodnost je videti vse bolj negotova, vendar je preteklost tista, ki jim najbolj grozi in jih bo nazadnje morda tudi uničila. • Premiera nove sezone bo v ponedeljek, 12. 8., ob 20. uri na HBO.* │Na HBO OD/GO si lahko ogledate prvo sezono serije, nove epizode druge sezone pa bodo tam na voljo ob ponedeljkih od 12. avgusta.

Priljubljeni komik in zvezdnik serije Podravnatelja Danny McBride se vrača na program HBO s komično serijo o svetovno znanem televizijskem pridigarju z dolgo tradicijo zavrženosti, pohlepa in dobrodelnosti – vse to v imenu gospoda Jezusa Kristusa. • Premiera nove serije bo v ponedeljek, 19. 8., ob 21. uri na HBO.* │ Na HBO OD/GO bodo nove epizode na voljo ob ponedeljkih od 19. avgusta.

 | Foto: Priljubljeni komik in zvezdnik serije Podravnatelja Danny McBride se vrača na program HBO s komično serijo o svetovno znanem televizijskem pridigarju z dolgo tradicijo zavrženosti, pohlepa in dobrodelnosti – vse to v imenu gospoda Jezusa Kristusa. • Premiera nove serije bo v ponedeljek, 19. 8., ob 21. uri na HBO.* │ Na HBO OD/GO bodo nove epizode na voljo ob ponedeljkih od 19. avgusta.

Serija prikazuje čustvene posledice zunajzakonskega razmerja. Noah (Dominic West) je že 20 let poročen pisatelj s štirimi otroki, Alison (Ruth Wilson) pa mlada natakarica in žena, ki si poskuša po tragediji znova sestaviti življenje. Provokativna drama se ločeno odvija iz različnih zornih kotov in skozi jasne spominske prebliske vsakega lika pripoveduje zgodbo. • Na HBO OD/GO si lahko ogledate prve štiri sezone serije, prva epizoda pete sezone pa bo tam premierno na voljo v ponedeljek, 26. avgusta.

 | Foto: Serija prikazuje čustvene posledice zunajzakonskega razmerja. Noah (Dominic West) je že 20 let poročen pisatelj s štirimi otroki, Alison (Ruth Wilson) pa mlada natakarica in žena, ki si poskuša po tragediji znova sestaviti življenje. Provokativna drama se ločeno odvija iz različnih zornih kotov in skozi jasne spominske prebliske vsakega lika pripoveduje zgodbo. • Na HBO OD/GO si lahko ogledate prve štiri sezone serije, prva epizoda pete sezone pa bo tam premierno na voljo v ponedeljek, 26. avgusta.

Dwayne Johnson se kot nekdanji športni superzvezdnik Spencer Strasmore vrača v peti sezoni priljubljene serije programa HBO. Ta prikazuje razkošni, neusmiljeni svet poklicnega ameriškega nogometa skozi oči skupine nekdanjih in zdajšnjih igralcev, ki poskušajo ostati v igri. • Premiera nove sezone bo v ponedeljek, 26. 8., ob 21.30 na HBO.* │Na HBO OD/GO si lahko ogledate prve štiri sezone, nove epizode druge sezone pa bodo tam na voljo ob ponedeljkih od 26. avgusta.

 | Foto: Dwayne Johnson se kot nekdanji športni superzvezdnik Spencer Strasmore vrača v peti sezoni priljubljene serije programa HBO. Ta prikazuje razkošni, neusmiljeni svet poklicnega ameriškega nogometa skozi oči skupine nekdanjih in zdajšnjih igralcev, ki poskušajo ostati v igri. • Premiera nove sezone bo v ponedeljek, 26. 8., ob 21.30 na HBO.* │Na HBO OD/GO si lahko ogledate prve štiri sezone, nove epizode druge sezone pa bodo tam na voljo ob ponedeljkih od 26. avgusta.

Filmi Christopherja Nolana Trendi Retrospektiva filmov kultnega Christopherja Nolana
FILMSKI USPEŠNICI MESECA

Baker Dill (Matthew McConaughey) je kapitan ribiške barke, ki prevaža turiste na majhnem karibskem otoku Plymouth. Njegovo idilično življenje vznemiri nekdanja žena (Anne Hathaway), ki ga obupano prosi, naj ubije njenega novega nasilnega moža. • Premiera: v nedeljo, 11. 8., ob 20. uri na HBO.* │ Film bo od 11. 8. na voljo tudi na HBO OD/GO.

 | Foto: Baker Dill (Matthew McConaughey) je kapitan ribiške barke, ki prevaža turiste na majhnem karibskem otoku Plymouth. Njegovo idilično življenje vznemiri nekdanja žena (Anne Hathaway), ki ga obupano prosi, naj ubije njenega novega nasilnega moža. • Premiera: v nedeljo, 11. 8., ob 20. uri na HBO.* │ Film bo od 11. 8. na voljo tudi na HBO OD/GO.

Ko leta 2045 umre avtor virtualne resničnosti OASIS, zapusti velikansko premoženje prvemu človeku, ki bi našel velikonočno jajce, skrito nekje v navideznem svetu. Želja po slavi in pohlep sprožita tekmovanje, ki zajame ves svet. Steven Spielberg je ZF-pustolovščino posnel po istoimenski knjižni uspešnici Ernesta Clina. Premiera: v nedeljo, 25. 8., ob 20. uri na HBO.* │ Film bo od 25. 8. na voljo tudi na HBO OD/GO.

 | Foto: Ko leta 2045 umre avtor virtualne resničnosti OASIS, zapusti velikansko premoženje prvemu človeku, ki bi našel velikonočno jajce, skrito nekje v navideznem svetu. Želja po slavi in pohlep sprožita tekmovanje, ki zajame ves svet. Steven Spielberg je ZF-pustolovščino posnel po istoimenski knjižni uspešnici Ernesta Clina. Premiera: v nedeljo, 25. 8., ob 20. uri na HBO.* │ Film bo od 25. 8. na voljo tudi na HBO OD/GO.

Poletni oddih v videoteki DKino Trendi Preživite vroče poletje ob dobrih filmih

Napovednik filma Igralec št. 1:

Kelly McGillis Trendi Kelly McGillis ne bo v novem Top Gunu: Sem stara in debela

Programska opcija HBO na televiziji Telekoma Slovenije

Programska opcija HBO vam ponuja pet kakovostnih filmskih programov (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax in Cinemax2), ki so dostopni tudi v visoki ločljivosti (HD).

Poleg petih programov sta brezplačno na voljo tudi spletna videoteka HBO GO in klasična televizijska videoteka HBO On Demand, kjer si lahko vse vsebine ogledate brez dodatnega plačila.

HBO in Cinemax v vaše domove prinašata največje filmske uspešnice, nagrajevane serije iz izvirne produkcije, filmske klasike, festivalske filme, evropske in svetovne filme, prenose posebnih dogodkov in največje zvezde.

Vesele počitnice v videoteki DKino Trendi Vesele počitnice v videoteki DKino

Programska mesta na televiziji Telekoma Slovenije

PROGRAM: PROGRAMSKO MESTO:
HBO/HBO HD 6 in 201/202
HBO 2/HBO 2 HD 204/205
HBO 3/HBO 3 HD 206/207
HBO On Demand 203
HBO GO 240
Cinemax/Cinemax HD 208/234
Cinemax 2/Cinemax 2 HD 209/235

*Opomba: Vsi programi v programski opciji HBO omogočajo storitev sedemdnevnega ogleda nazaj.

Avgust na Epic Drama Trendi Revolucija trka na vrata Versaillesa

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin