Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
5. 1. 2018,
12.31

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08

Natisni članek

TV Telekoma Slovenije Pickbox TV-serija premiera

Petek, 5. 1. 2018, 12.31

4 leta, 6 mesecev

Televizija Telekoma Slovenije

Vroč začetek leta s petimi ekskluzivnimi TV-premierami

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08
Januarske premiere v videoteki Pickbox

V videoteki Pickbox si boste januarja lahko ogledali zadnji sezoni TV-serij Nashville in Škandal, tretjo sezono priljubljene francosko-britanske uspešnice Predor, finale prve sezone Desetih dni in finale prvega dela pete sezone Vikingov.

Uporabniki videoteke Pickbox na televiziji Telekoma Slovenije si bodo lahko že takoj na začetku leta ogledali pet ekskluzivnih TV-premier, in to le nekaj ur po premierah v ZDA oziroma Veliki Britaniji.

Gre za velike TV-uspešnice, ki so po zaslugi vrhunskih scenarijev in kakovostnih igralskih zasedb pridobile številne zveste oboževalce.


Preberite še: Top filmi leta 2017 #video


Nashville
IMDb ocena: 7,7 │ Rotten Tomatoes: 92 % │ Število epizod: 124
Igrajo: Hayden Panettiere, Charles Esten, Clare Bowen, Jeffrey Nordling

Priljubljena ameriška country drama je glasbeni spektakel, v katerem so se zbrala zanimiva igralska imena. O njeni priljubljenosti govori tudi dejstvo, da so jo oboževalci, tako imenovani Nashiesi, rešili pred odpovedjo, ko so organizirali kampanjo na Twitterju in prek elektronske pošte.

Po njihovi zaslugi si bomo lahko ogledali še eno, sklepno sezono Nashvilla. Prva epizoda šeste sezone serije bo v videoteki Pickbox na voljo od petka, 5. januarja, tam pa vas čakajo tudi vse prejšnje epizode serije.

(Za ogled napovednika šeste sezone serije kliknite na zgornjo fotografijo.)


Škandal (Scandal)

Januarske premiere v videoteki Pickbox | Foto:

IMDb ocena: 7,8 │ Rotten Tomatoes: 94 % │ Število epizod: 124
Igrajo: Kerry Washington, Scott Foley, Darby Stanchfield, Joshua Malina

Ena najboljših političnih dram in še ena v vrsti uspešnic Shonde Rhimes se bliža h koncu. Sedma sezona se bo osredotočala na Olivio Pope kot šefinjo pisarne predsednice ZDA. Ta lik temelji na Judy Smith – krizni menedžerki v administraciji Georgea Busha starejšega, ki je 20 let popravljala uničene uglede znanih politikov.

V videoteki Pickbox so dostopne vse predhodne epizode serije, od 22. januarja pa si boste tam kot prvi v regiji lahko ogledali tudi najnovejše epizode sedme sezone Škandala.


Predor (The Tunnel)

Januarske premiere v videoteki Pickbox | Foto:

IMDb ocena: 7,8 │ Rotten Tomatoes: 83 % │ Število epizod: 24
Igrajo: Clémence Poésy, Stephen Dillane, James Frain, Jack Lowden, Joseph Mawle

Predor je britansko-francoska različica dansko-švedske serije Most. To je kriminalistična drama, polna adrenalina in zapletenih osebnosti. Britanski inšpektor in francoska poveljnica morata sodelovati pri reševanju primera, ki se pripeti na britansko-francoski meji v Evrotunelu.

Vsaka sezona je posvečena enemu zločinu, kar zagotavlja zanimivo zgodbo, ki se razvija. V videoteki Pickbox sta že zdaj dostopni prvi dve sezoni te kriminalistične uspešnice, vsak petek v januarju pa vas bodo tam pričakale nove epizode tretje sezone serije Predor.


Vikingi (Vikings)

Januarske premiere v videoteki Pickbox | Foto:

IMDb ocena: 8,6 │ Rotten Tomatoes: 93 % │ Število epizod: 69
Igrajo: Travis Fimmel, Katheryn Winnick, Gustaf Skarsgard

To zgodovinsko dramo so navdahnile sage o Ragnarju Lothbroku, peta sezona pa je sprožila pravo norijo in podrla vse rekorde gledanosti ter s tem dokazala, da so Vikingi priljubljeni tudi v tem tisočletju.

Zgodba pete sezone se dogaja kar na treh celinah in se ukvarja s številnimi tabuji, nove epizode pa so v videoteki Pickbox na voljo vsak četrtek. Še manjše opozorilo: 25. januarja bo tja prispela deseta epizoda pete sezone serije, nato pa se bodo Vikingi odpravili na zaslužen odmor.


Deset dni (Ten Days in the Valley)

Januarske premiere v videoteki Pickbox | Foto:

IMDb ocena: 6,0 │ Rotten Tomatoes: 78 % │ Število epizod: 10
Igrajo: Kyra Sedgwick, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Erika Christensen

Ameriška drama Deset dni prikazuje življenje TV-producentke, ki rada popiva in se občasno drogira, da ostane budna in lahko pravočasno dokonča scenarije. Nekega večera pa njena mlada hčerka izgine, kar sproži še dodaten kaos v njenem življenju.

V videoteki Pickbox si lahko že danes ogledate prvih osem epizod Desetih dni, dvodelni finale prve sezone serije pa bo tam na voljo od nedelje, 7. januarja.


Promocijski video izpostavljenih januarskih vsebin v videoteki Pickbox:


Kako gledati Pickbox?

Vsebine Pickboxa so na televiziji Telekoma Slovenije na voljo na programskem mestu 242*, do njih pa lahko dostopate tudi prek tipke Meni na daljinskem upravljalniku.

*Velja za komunikator BOX.

Ne spreglejte