Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
3. 7. 2020,
13.00

Osveženo pred

3 leta, 9 mesecev

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

TV Telekoma Slovenije Tom Cruise film priporočila

Petek, 3. 7. 2020, 13.00

3 leta, 9 mesecev

TV-priporočila

Tom Cruise – od Tveganega posla do Tihotapca

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
TV-priporočila: Tom Cruise

Tretjega julija leta 1962 se je rodil eden od najuspešnejših hollywoodskih igralcev zadnjih desetletij, Tom Cruise. Ob tej priložnosti vam predstavljamo 12 njegovih filmov, ki si jih boste na malih zaslonih lahko ogledali v prihodnjih dneh.

Velik filmski pozdrav poletju
Trendi Velik filmski pozdrav poletju

Tvegan posel (Risky Business, 1983)

Ko starša odpotujeta na počitnice, se najstnik Joel (Cruise) zaplete s prostitutko (Rebecca De Mornay) in hišo spremeni v bordel. Pri kritikih in gledalcih pohvaljena najstniška komedija je bila Crusiov veliki igralski preboj. • V petek, 3. 7., ob 21. uri na TV 1000.*

 | Foto: Ko starša odpotujeta na počitnice, se najstnik Joel (Cruise) zaplete s prostitutko (Rebecca De Mornay) in hišo spremeni v bordel. Pri kritikih in gledalcih pohvaljena najstniška komedija je bila Crusiov veliki igralski preboj. • V petek, 3. 7., ob 21. uri na TV 1000.*

Top Gun (1986)

Gojenci elitne mornariške akademije za vojne pilote tekmujejo, kdo bo najboljši, drzen mlad pilot Pete pa se med pripravami na nevarno misijo intimno zbliža s civilno učiteljico letenja Charlie (Kelly McGillis). Z oskarjem za najboljšo pesem nagrajeni film je Cruisa dokončno ponesel v prvo zvezdniško ligo. • V nedeljo, 28. 6., ob 13.30 na Cinemax.* │ Tudi na HBO OD/GO.

 | Foto: Gojenci elitne mornariške akademije za vojne pilote tekmujejo, kdo bo najboljši, drzen mlad pilot Pete pa se med pripravami na nevarno misijo intimno zbliža s civilno učiteljico letenja Charlie (Kelly McGillis). Z oskarjem za najboljšo pesem nagrajeni film je Cruisa dokončno ponesel v prvo zvezdniško ligo. • V nedeljo, 28. 6., ob 13.30 na Cinemax.* │ Tudi na HBO OD/GO.

Rain Man (1988)

Sebičen poslovnež (Cruise) se po očetovi smrti veseli zapuščine, nato pa šokiran izve, da ima starejšega avtističnega brata (Dustin Hoffman), ki je že leta v strokovni oskrbi. Komična drama Barryja Levinsona je prejela štiri oskarje – za najboljši celovečerec, režijo, glavnega igralca (Hoffman) in izvirni scenarij. • V petek, 3. 7., ob 16.28 na Pink Movies.**

 | Foto: Sebičen poslovnež (Cruise) se po očetovi smrti veseli zapuščine, nato pa šokiran izve, da ima starejšega avtističnega brata (Dustin Hoffman), ki je že leta v strokovni oskrbi. Komična drama Barryja Levinsona je prejela štiri oskarje – za najboljši celovečerec, režijo, glavnega igralca (Hoffman) in izvirni scenarij. • V petek, 3. 7., ob 16.28 na Pink Movies.**

Misija: Nemogoče (Mission: Impossible, 1996)

Elitni vohun Ethan Hunt je edini agent, ki preživi spodletelo misijo, zato ga nadrejeni obravnavajo kot glavnega krivca za smrt sodelavcev. Zdaj mora Hunt odkriti pravega krivca in oprati svoje ime. Po istoimenski seriji posneta uspešnica Briana De Palme je zaplodila eno od najuspešnejših filmskih franšiz zadnjih dveh desetletij. • V videoteki DKino in na HBO OD/GO.

 | Foto: Elitni vohun Ethan Hunt je edini agent, ki preživi spodletelo misijo, zato ga nadrejeni obravnavajo kot glavnega krivca za smrt sodelavcev. Zdaj mora Hunt odkriti pravega krivca in oprati svoje ime. Po istoimenski seriji posneta uspešnica Briana De Palme je zaplodila eno od najuspešnejših filmskih franšiz zadnjih dveh desetletij. • V videoteki DKino in na HBO OD/GO.

Misija: Nemogoče 2 (Mission: Impossible II, 2000)

V drugem delu akcijsko-vohunske franšize se Ethan Hunt znajde sredi mednarodne spletke. Zaustaviti mora nekdanjega sodelavca (Dougray Scott), ki hoče s pomočjo nevarnega virusa izpeljati smrtonosen načrt, vmes pa se zaplete še z njegovo nekdanjo ljubimko, osupljivo lepo tatico v podobi Thandie Newton. Film je režiral John Woo. • V videoteki DKino.

 | Foto: V drugem delu akcijsko-vohunske franšize se Ethan Hunt znajde sredi mednarodne spletke. Zaustaviti mora nekdanjega sodelavca (Dougray Scott), ki hoče s pomočjo nevarnega virusa izpeljati smrtonosen načrt, vmes pa se zaplete še z njegovo nekdanjo ljubimko, osupljivo lepo tatico v podobi Thandie Newton. Film je režiral John Woo. • V videoteki DKino.

Posebno poročilo (Minority Report, 2002)

V bližnji prihodnosti posebne policijske enote s pomočjo preroških videnj preprečijo umor, še preden se zgodi. Njihov poveljnik John Anderton je prepričan, da sistem deluje – dokler sam ne postane osumljenec za zločin, ki ga še ni zagrešil. Izvrstno ohlapno priredbo istoimenske kratke zgodbe Philipa K. Dicka je režiral Steven Spielberg. • V videoteki DKino.

 | Foto: V bližnji prihodnosti posebne policijske enote s pomočjo preroških videnj preprečijo umor, še preden se zgodi. Njihov poveljnik John Anderton je prepričan, da sistem deluje – dokler sam ne postane osumljenec za zločin, ki ga še ni zagrešil. Izvrstno ohlapno priredbo istoimenske kratke zgodbe Philipa K. Dicka je režiral Steven Spielberg. • V videoteki DKino.

Klub Colectiv
Trendi Pretresljiva resnica o smrtonosnem požaru v romunskem nočnem klubu

Misija: Nemogoče 3 (Mission: Impossible III, 2006)

Tokrat se mora Ethan Hunt spopasti z največjim zločincem, kar jih je kdaj srečal – trgovcem z orožjem in informacijami Owenom Davianom (umrli oskarjevec Phillip Seymour Hoffman). Ta ne pozna obžalovanja in nima vesti, Hunta pa udari tam, kjer ga najbolj boli – v srce. Napet akcijski triler v režiji J. J. Abramsa je postal najbolj hvaljen del franšize do tedaj. • V videoteki DKino in na HBO OD/GO.

 | Foto: Tokrat se mora Ethan Hunt spopasti z največjim zločincem, kar jih je kdaj srečal – trgovcem z orožjem in informacijami Owenom Davianom (umrli oskarjevec Phillip Seymour Hoffman). Ta ne pozna obžalovanja in nima vesti, Hunta pa udari tam, kjer ga najbolj boli – v srce. Napet akcijski triler v režiji J. J. Abramsa je postal najbolj hvaljen del franšize do tedaj. • V videoteki DKino in na HBO OD/GO.

Misija: Nemogoče – protokol duh (Mission: Impossible – Ghost Protocol, 2011)

Agencijo IMF so razpustili v globalni teroristični zaroti. Začne se misija "Protokol duh", v kateri morajo Ethan Hunt in njegova skupina izobčencev pod krinko oprati dobro ime svoje organizacije – brez podpore in brez vzajemnih stikov. Film je igrani režijski prvenec Brada Birda, avtorja Pixarjevih Neverjetnih. • V videoteki DKino in na HBO OD/GO.

 | Foto: Agencijo IMF so razpustili v globalni teroristični zaroti. Začne se misija "Protokol duh", v kateri morajo Ethan Hunt in njegova skupina izobčencev pod krinko oprati dobro ime svoje organizacije – brez podpore in brez vzajemnih stikov. Film je igrani režijski prvenec Brada Birda, avtorja Pixarjevih Neverjetnih. • V videoteki DKino in na HBO OD/GO.

Na robu jutrišnjega dne (Edge of Tomorrow, 2014)

Nepremagljiva vesoljska rasa surovo napade Zemljo. Major Cage, ki ga na bojišču ubijejo v nekaj minutah, se nerazložljivo znajde v časovni zanki nenehnih oživljanj, kjer v družbi izkušene bojevnice (Emily Blunt) vedno znova podoživlja iste dogodke. • V videoteki DKino.

 | Foto: Nepremagljiva vesoljska rasa surovo napade Zemljo. Major Cage, ki ga na bojišču ubijejo v nekaj minutah, se nerazložljivo znajde v časovni zanki nenehnih oživljanj, kjer v družbi izkušene bojevnice (Emily Blunt) vedno znova podoživlja iste dogodke. • V videoteki DKino.

Misija: Nemogoče – Odpadniška nacija (Mission: Impossible - Rogue Nation, 2015)

Potem ko CIA ukine elitno organizacijo, morajo agent Ethan Hunt (Tom Cruise) in njegova ekipa v bitki s časom preprečiti vzpon nove globalne grožnje, Sindikata – nevarnega omrežja izdajalskih odpadniških agentov. • V videoteki DKino.

 | Foto: Potem ko CIA ukine elitno organizacijo, morajo agent Ethan Hunt (Tom Cruise) in njegova ekipa v bitki s časom preprečiti vzpon nove globalne grožnje, Sindikata – nevarnega omrežja izdajalskih odpadniških agentov. • V videoteki DKino.

Jack Reacher: Nikoli se ne vrni (Jack Reacher: Never Go Back, 2016)

Ko majorko Turner obtožijo vohunstva in izdaje, Jack Reacher ugotovi, da je bila tarča velike vladne zarote. Nekdanji vojaški policist tvega vse, da bi razkril mogočno organizacijo, ki bo za vsako ceno poskušala zavarovati svoje skrivnosti. Cruise je pri snemanju tega filma znova združil moči z režiserjem Poslednjega samuraja Edwardom Zwickom. • V sredo, 1. 7., ob 21.55 na Kino.*

 | Foto: Ko majorko Turner obtožijo vohunstva in izdaje, Jack Reacher ugotovi, da je bila tarča velike vladne zarote. Nekdanji vojaški policist tvega vse, da bi razkril mogočno organizacijo, ki bo za vsako ceno poskušala zavarovati svoje skrivnosti. Cruise je pri snemanju tega filma znova združil moči z režiserjem Poslednjega samuraja Edwardom Zwickom. • V sredo, 1. 7., ob 21.55 na Kino.*

Barry Seal: Tihotapec (American Made, 2017)

Cruise je v biografskem trilerju režiserja uspešnice Gospod in gospa Smith upodobil ameriškega pilota, ki je v 80. letih prejšnjega stoletja tihotapil droge za kartel pod vodstvom razvpitega Pabla Escobarja, sodeloval pa je tudi s Cio. • V videoteki DKino.

 | Foto: Cruise je v biografskem trilerju režiserja uspešnice Gospod in gospa Smith upodobil ameriškega pilota, ki je v 80. letih prejšnjega stoletja tihotapil droge za kartel pod vodstvom razvpitega Pabla Escobarja, sodeloval pa je tudi s Cio. • V videoteki DKino.

Top Gun Maverick
Trendi Novi Top Gun: zanj so zapravili preveč, da bi ga začeli predvajati zdaj #video

Napovednik filma Top Gun:


Programska mesta na televiziji Telekoma Slovenije

PROGRAM: PROGRAMSKO MESTO: OGLED NAZAJ?*
Videoteka DKINO 5  
Planet │Planet HD 3│13 DA
Planet 2 │Planet 2 HD 22│24 DA
Planet PLUS │ Planet PLUS HD 21│23 DA
HBO On Demand │HBO GO 203│240  
HBO │ HBO 2 │ HBO 3 6 in 201 │ 204 │ 206 DA
Cinemax │ Cinemax 2 208 │ 209 DA
TV 1000 218 DA
Kino 219│ 220 (HD) DA
Pink Movies** 707 DA

*Možnost sedemdnevnega ogleda za nazaj velja za linearne programe.

**Program nima slovenskih podnapisov.

Tom Cruise
Trendi Koronavirus iz Benetk pregnal Toma Cruisa
Ne spreglejte