SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
0,07

termometer

  • Messenger
  • Messenger
TV Telekoma Slovenije

Telo kot dokaz – prava poslastica za ljubitelje kriminalk

0,07

termometer

Telo kot dokaz

V videoteki Pickbox si lahko po novem ogledate vse tri sezone napete kriminalistično-medicinske dramske serije Telo kot dokaz (Body of Proof), v kateri ekipa mrliških oglednikov pod vodstvom doktorice Megan Hunt pomaga reševati skrivnostne primere.

Oskarji 2019 v videoteki DKino Trendi Oglejte si letošnje oskarjevce in nominirance za zlate kipce

Zgodba o inteligentni doktorici Megan Hunt (Dana Delany), ki po prometni nesreči ne more nadaljevati kariere nevrokirurginje, zato se odloči postati mrliška oglednica, gledalce omreži že po prvi epizodi.

Serijo Telo kot dokaz odlikujejo zanimivi liki in skrivnostni zapleti, primere pa razrešujejo z znanstveno točnimi postopki. Serijo Telo kot dokaz odlikujejo zanimivi liki in skrivnostni zapleti, primere pa razrešujejo z znanstveno točnimi postopki. Huntova je temperamentna, vendar tudi empatična deloholičarka, s katero je pravi užitek razreševati zločine.

Njeno pomočnico, doktorico Kate Murphy, igra odlična Jeri Ryan, najbolj znana po vlogi Sedem od devet v priljubljeni ZF-seriji Zvezdne steze, najmlajšega člana ekipe v pisarni mrliške oglednice Geoffreya Arenda pa igra entuziastični Ethan Gross, ki ga številni poznajo po vlogi v politični dramski seriji Gospa ministrica.

Serija se lahko pohvali z zanimivimi liki, napeto zgodbo iz epizode v epizodo sestavljajo še skrivnosti, forenzika, kriminalistika in zapleteni primeri zločinov.

Razvedrilo, ki se opira na znanost

Pri snemanju serije so sodelovali tehnični svetovalci, katerih naloga je bila poskrbeti, da so vsi medicinski postopki in znanstvena terminologija točni.

Ti so bili pozorni na vsako podrobnost in na to, da bi bile prikazane znanstvene metode kar najbolj pravilne in realistične. Še en razlog več, da je serija Telo kot dokaz prava poslastica za ljubitelje kriminalk.

Filmske mame Trendi Same nepozabne filmske mame

Napovednik serije Telo kot dokaz:

Evropske serije v videoteki Pickbox Trendi Sedem evropskih serij, ki si zaslužijo vašo pozornost

Kako gledati Pickbox?

Vsebine videoteke Pickbox so na televiziji Telekoma Slovenije na voljo na programskem mestu 242*, do njih pa lahko dostopate tudi prek tipke Meni na daljinskem upravljalniku.

*Velja za komunikator BOX.

Telo kot dokaz

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin