SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
0,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger
TV Telekoma Slovenije

Poletje bo še dodatno razgrela nova sezona serije Preacher #video

0,03

termometer

Preacher S3

V četrtek, 19. julija, se z desetimi epizodami na male zaslone vrača tretja sezona priljubljene nadnaravne akcijske serije Preacher. Ta je osnovana na kultnem istoimenskem stripu in prikazuje pridigarja s kriminalno preteklostjo, ki poskuša s pomočjo svoje muhaste ljubezni in najboljšega prijatelja, 119-letnega irskega vampirja, poiskati Boga.

Ostrina Trendi Amy Adams v temačni priredbi knjižnega prvenca Gillian Flynn #video

Jesse Custer (Dominic Cooper) je po očetovi smrti postal pridigar in je prevzel njegovo cerkev. Ko je nekdanjega zločinca prevzela nenavadna moč, s katero lahko manipulira preostale, da storijo tako, kot želi on, se je moral spopasti z novo življenjsko misijo – vstopom v nebesa.

Izvršna producenta serije Preacher Evan Goldberg in Seth Rogen o tretji sezoni govorita v samih presežkih in obljubljata, da bo ta še zanimivejša in razburljivejša od prejšnjih. | Foto: AMC Izvršna producenta serije Preacher Evan Goldberg in Seth Rogen o tretji sezoni govorita v samih presežkih in obljubljata, da bo ta še zanimivejša in razburljivejša od prejšnjih. | Foto: AMC Ker ga tam ni našel, ga je začel iskati drugje. Tako se je začelo napeto, zabavno in akcije polno popotovanje nenavadne druščine s ciljem, da bi našli Boga.

V tretji sezoni se Jesse, njegov vampirski prijatelj Cassidy (Joseph Gilgun) in njegova izbranka Tulip (nominiranka za oskarja Ruth Negga) vrnejo v Angelville na plantažo v Louisiani, kjer je Jesse odraščal in kjer nanje prežijo nerazrešene zamere in smrtonosne obveze.

S pomočjo svojih prijateljev – in nekaj sovražnikov – bo moral Jesse ubežati svoji preteklosti, saj je od tega odvisna njegova prihodnost.

Moč S5 Trendi Moč denarja, seksa in mamil v svetu 50 Centa #video

Tretja sezona bo še posebej napeta

Izvršna producenta Evan Goldberg in Seth Rogen o novi sezoni serije Preacher govorita v samih presežkih.

"V primerjavi s prejšnjima sezonama bo tretja sezona serije popolnoma nora. Vse bo veliko bolj intenzivno, v prvi polovici sezone predvsem na čustvenem nivoju, v drugi polovici pa vse postane čisto divje. Ljubitelji stripa Preacher bodo še posebej navdušeni, saj se bo serija tudi bolj približala stripu, kot se je v preteklih sezonah," je povedal Goldberg.

"Prihajajoča sezona serije bo predstavila še več zanimivih likov, vsakega s svojo posebno in nenavadno zgodbo. Ti bodo serijo v vseh pogledih naredili še toliko bolj zanimivo in napeto," dodaja Rogen.

Tretjo sezono serije Preacher bomo lahko spremljali vsak četrtek ob 22. uri na programu AMC.
 Program AMC je na televiziji Telekoma Slovenije na pr. mestih 232 in 264 (HD).
TV Znanstvena fantastika Trendi ZF-TV ali vsa ta fantastična znanstvena fantastika #foto #video Julij na Epic Drama Trendi Modni imperij po vojni moriji #foto

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin