SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
0,04

termometer

  • Messenger
  • Messenger
TV Telekoma Slovenije

Moč denarja, seksa in mamil v svetu 50 Centa #video

0,04

termometer

Moč S5

V videoteki Pickbox na televiziji Telekoma Slovenije si lahko vsak ponedeljek takoj po ameriški premieri ogledate nove epizode pete sezone vrhunske kriminalne drame, ki jo producira 50 Cent – TV-serije Moč.

Ultimativen vodnik po televizijski džungli Trendi Ultimativen vodnik po televizijski džungli #foto #video

"Bližamo se koncu tega potovanja in glavni liki so bolj negotovi kot kadarkoli prej." Courtney A. Kemp, avtorica serije Moč


Serija Moč (Power) je v ZDA dosegla velik uspeh. Ocenjujejo, da si vsako epizodo v povprečju ogleda več kot 6,5 milijona gledalcev.

K temu prav gotovo pripomore tudi podatek, da serija temelji na življenju 50 Centa, in čeprav ta v seriji ne igra glavne vloge, so številne situacije, v katerih se znajde glavni lik Ghost (Omari Hardwick), preslikane iz raperjevega (nekdanjega) resničnega življenja.

Vizionarji: Zgodba o znanstveni fantastiki Jamesa Camerona Trendi Edinstven in intimen vpogled v izvor žanra, ki je postal temelj popularne kulture #foto #video

Zakaj se je 50 Cent odpovedal vlogi, ki temelji na njem?

"Med pisanjem scenarija in pripravami na snemanje serije sem sam igral Ghosta. Pozneje smo govorili o tem, koliko časa bi to zahtevalo in čemu bi se moral odreči v življenju. Takrat sem rekel, da bom vlogo vseeno prepustil Omariju," se je o glavnem liku in odločitvi, kdo bo tega igral, razgovoril 50 Cent.

Serija Moč temelji na življenju 50 Centa (prvi z desne). Čeprav ta v seriji ne igra glavne vloge, so številne situacije, v katerih se znajde glavni lik Ghost (Omari Hardwick na sredini), preslikane iz raperjevega resničnega življenja. Serija Moč temelji na življenju 50 Centa (prvi z desne). Čeprav ta v seriji ne igra glavne vloge, so številne situacije, v katerih se znajde glavni lik Ghost (Omari Hardwick na sredini), preslikane iz raperjevega resničnega življenja.

Nočni klub kot krinka za nezakonite posle

Ghosta spremlja status vplivnega preprodajalca z izjemno poulično inteligenco. Je lastnik zelo priljubljenega nočnega kluba, vendar ta deluje samo kot krinka za posle, povezane z mamili, saj ima Ghost na prvi pogled urejeno poslovno in družinsko življenje.

Ljudje S3 Trendi Kakšna je prihodnost umetne inteligence? #video

Posebna klavzula za seks

Ogrodje serijo tvorijo streljanja, mamila, klubi, lepe ženske, denar, dobra glasba in seveda seks. Zanj se je zavzemal tudi 50 Cent.

Ta je v pogodbi celo zahteval klavzulo, ki določa, da se noben igralec ne sme upirati, če bo moral občasno sodelovati v snemanju kakšnega sočnega intimnega prizora – teh pa je v seriji v izobilju.

Rdeči vrabec Trendi Rdeči vrabec (Red Sparrow)

Napovednik pete sezone serije Moč:

Oblika vode Trendi Oblika vode (The Shape of Water)

Ekskluziven nagovor glavnih zvezdnikov serije Moč:

30 Rock Trendi Tina Fey in Alec Baldwin v seriji, ki je prejela vse mogoče nagrade #video

Nove epizode pete sezone TV-serije Moč so v videoteki Pickbox na televiziji Telekoma Slovenije od 2. julija na voljo vsak ponedeljek, takoj po njihovem premiernem predvajanju v ZDA.

V videoteki Pickbox si lahko ogledate tudi vse pretekle sezone serije Moč, tam pa bo na voljo tudi šesta sezona, ki bo kmalu vstopila v fazo predprodukcije.

Serija Odvetnik v videoteki Pickbox Trendi Toplejša različica hladnega skandinavskega noirja #video

Kako gledati Pickbox?

Serija Moč in druge vsebine videoteke Pickbox so na televiziji Telekoma Slovenije na voljo na programskem mestu 242*, do njih pa lahko dostopate tudi prek tipke Meni na daljinskem upravljalniku.

*Velja za komunikator BOX.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin