Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
3. 7. 2018,
19.25

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04

Natisni članek

TV Telekoma Slovenije 50 Cent TV-serija Pickbox

Torek, 3. 7. 2018, 19.25

4 leta, 6 mesecev

TV Telekoma Slovenije

Moč denarja, seksa in mamil v svetu 50 Centa #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04
Moč S5

V videoteki Pickbox na televiziji Telekoma Slovenije si lahko vsak ponedeljek takoj po ameriški premieri ogledate nove epizode pete sezone vrhunske kriminalne drame, ki jo producira 50 Cent – TV-serije Moč.

Ultimativen vodnik po televizijski džungli
Trendi Ultimativen vodnik po televizijski džungli #foto #video

"Bližamo se koncu tega potovanja in glavni liki so bolj negotovi kot kadarkoli prej." Courtney A. Kemp, avtorica serije Moč


Serija Moč (Power) je v ZDA dosegla velik uspeh. Ocenjujejo, da si vsako epizodo v povprečju ogleda več kot 6,5 milijona gledalcev.

K temu prav gotovo pripomore tudi podatek, da serija temelji na življenju 50 Centa, in čeprav ta v seriji ne igra glavne vloge, so številne situacije, v katerih se znajde glavni lik Ghost (Omari Hardwick), preslikane iz raperjevega (nekdanjega) resničnega življenja.

Vizionarji: Zgodba o znanstveni fantastiki Jamesa Camerona
Trendi Edinstven in intimen vpogled v izvor žanra, ki je postal temelj popularne kulture #foto #video

Zakaj se je 50 Cent odpovedal vlogi, ki temelji na njem?

"Med pisanjem scenarija in pripravami na snemanje serije sem sam igral Ghosta. Pozneje smo govorili o tem, koliko časa bi to zahtevalo in čemu bi se moral odreči v življenju. Takrat sem rekel, da bom vlogo vseeno prepustil Omariju," se je o glavnem liku in odločitvi, kdo bo tega igral, razgovoril 50 Cent.

Serija Moč temelji na življenju 50 Centa (prvi z desne). Čeprav ta v seriji ne igra glavne vloge, so številne situacije, v katerih se znajde glavni lik Ghost (Omari Hardwick na sredini), preslikane iz raperjevega resničnega življenja. | Foto: Serija Moč temelji na življenju 50 Centa (prvi z desne). Čeprav ta v seriji ne igra glavne vloge, so številne situacije, v katerih se znajde glavni lik Ghost (Omari Hardwick na sredini), preslikane iz raperjevega resničnega življenja.

Nočni klub kot krinka za nezakonite posle

Ghosta spremlja status vplivnega preprodajalca z izjemno poulično inteligenco. Je lastnik zelo priljubljenega nočnega kluba, vendar ta deluje samo kot krinka za posle, povezane z mamili, saj ima Ghost na prvi pogled urejeno poslovno in družinsko življenje.

Ljudje S3
Trendi Kakšna je prihodnost umetne inteligence? #video

Posebna klavzula za seks

Ogrodje serijo tvorijo streljanja, mamila, klubi, lepe ženske, denar, dobra glasba in seveda seks. Zanj se je zavzemal tudi 50 Cent.

Ta je v pogodbi celo zahteval klavzulo, ki določa, da se noben igralec ne sme upirati, če bo moral občasno sodelovati v snemanju kakšnega sočnega intimnega prizora – teh pa je v seriji v izobilju.

Rdeči vrabec
Trendi Rdeči vrabec (Red Sparrow)

Napovednik pete sezone serije Moč:

Oblika vode
Trendi Oblika vode (The Shape of Water)

Ekskluziven nagovor glavnih zvezdnikov serije Moč:

30 Rock
Trendi Tina Fey in Alec Baldwin v seriji, ki je prejela vse mogoče nagrade #video

Nove epizode pete sezone TV-serije Moč so v videoteki Pickbox na televiziji Telekoma Slovenije od 2. julija na voljo vsak ponedeljek, takoj po njihovem premiernem predvajanju v ZDA.

V videoteki Pickbox si lahko ogledate tudi vse pretekle sezone serije Moč, tam pa bo na voljo tudi šesta sezona, ki bo kmalu vstopila v fazo predprodukcije.

Serija Odvetnik v videoteki Pickbox
Trendi Toplejša različica hladnega skandinavskega noirja #video

Kako gledati Pickbox?

Serija Moč in druge vsebine videoteke Pickbox so na televiziji Telekoma Slovenije na voljo na programskem mestu 242*, do njih pa lahko dostopate tudi prek tipke Meni na daljinskem upravljalniku.

*Velja za komunikator BOX.

Ne spreglejte