SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
  • Messenger
  • Messenger
HBO GO

Podoživite žametno revolucijo z napeto vohunsko serijo Speča agenta

HBO Speča agenta
The Sleepers © 2019 Home Box Office, Inc. All rights reserved.
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Na HBO GO je prispela nova češka vohunska drama HBO Europe produkcije z naslovom Speča agenta (The Sleepers). Serija je svojo pot na HBO GO začela na 30. obletnico žametne revolucije, na voljo pa je celotna sezona.

Liffe v videoteki DKino Trendi Liffe v videoteki DKino

Piše se leto 1989 in Sovjetska zveza razpada. Poklicna violinistka Marie je pred dvanajstimi leti kot disidentka skupaj z možem prebegnila iz tedanje Češkoslovaške v London. Ampak zdaj je čutiti politične reforme in v zraku je upanje.

Glavno junakinjo, disidentko Marie, je upodobila slovaška igralka Tatiana Pauhofová. © 2019 Home Box Office, Inc. All rights reserved. Glavno junakinjo, disidentko Marie, je upodobila slovaška igralka Tatiana Pauhofová. © 2019 Home Box Office, Inc. All rights reserved. Marie bi rada izkoristila čas sprememb in se po vseh teh letih vrnila k svoji družini. A kmalu potem, ko prispeta v Prago, postane jasno, da je bila to velikanska napaka – v dramatičnih okoliščinah Viktor izgine brez sledu. Je sploh še živ?

Kakorkoli že, Marie mora ugotoviti, kaj se mu je zgodilo. Kaj pa, če ni pripravljena na resnico?

Kajti izkaže se, da ni edina, ki išče Viktorja – izslediti ga poskušajo tudi tajne službe različnih držav. Čas se izteka in padec železne zavese je vse bliže.

Priznana imena in strokovno zaledje

Izginulega Viktorja (Martin Myšička) ne išče samo njegova žena, temveč tudi tajne službe različnih držav. © 2019 Home Box Office, Inc. All rights reserved. Izginulega Viktorja (Martin Myšička) ne išče samo njegova žena, temveč tudi tajne službe različnih držav. © 2019 Home Box Office, Inc. All rights reserved. Šestdelno serijo je režiral mednarodno priznani češki režiser Ivan Zachariáš (Pušča), glavne vloge pa so odigrali Tatiana Pauhofová (Goreči grm), Martin Hofmann, Martin Myšička, Jan Vlasák in David Nykl.

Scenarij je napisal Ondrej Gabriel, pri seriji pa sta kot svetovalca sodelovala H. K. Melton, svetovno znani strokovnjak za vohunsko tehnologijo, in Daniel Povolny, strokovnjak za naprave, ki jih je uporabljala češkoslovaška tajna služba.

Producenta za HBO Europe sta Tereza Polachova in Steve Matthews.

Celotna sezona serije Speča agenta je že na voljo na HBO GO.

Napovednik serije Speča agenta:

Do konca leta si bomo na HBO GO lahko ogledali še tri premiere HBO Europe – celotna 3. sezona romunske serije Sence (Umbre) je tam že na voljo, 3. sezona poljske serije Krdelo (Wataha) prihaja 6. decembra, decembra pa bo premiero doživela tudi španska serija Ljubezen za sladokusce (Foodie Love).

November na HBO Trendi Njegova temna tvar, Zelena knjiga in Stotnica Marvel

Programska opcija HBO na televiziji Telekoma Slovenije

Programska opcija HBO vam ponuja pet kakovostnih filmskih programov (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax in Cinemax2), ki so dostopni tudi v visoki ločljivosti (HD).

Poleg petih programov sta brezplačno na voljo tudi spletna videoteka HBO GO in klasična televizijska videoteka HBO On Demand, kjer si lahko vse vsebine ogledate brez dodatnega plačila.

HBO in Cinemax v vaše domove prinašata največje filmske uspešnice, nagrajevane serije iz izvirne produkcije, filmske klasike, festivalske filme, evropske in svetovne filme, prenose posebnih dogodkov in največje zvezde.

Podoživite pretekli Liffe Trendi Podoživite pretekli Liffe

Programska mesta na televiziji Telekoma Slovenije

PROGRAM: PROGRAMSKO MESTO:
HBO/HBO HD 6 in 201/202
HBO 2/HBO 2 HD 204/205
HBO 3/HBO 3 HD 206/207
HBO On Demand 203
HBO GO 240
Cinemax/Cinemax HD 208/234
Cinemax 2/Cinemax 2 HD 209/235

*Opomba: Vsi programi v programski opciji HBO omogočajo storitev sedemdnevnega ogleda nazaj.

Rdeče sence Trendi Skrivnosti izginule deklice v seriji Rdeče sence

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin