SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
  • Messenger
  • Messenger
Marec na Epic Drama

Nevarno prikrivanje resnice o NLP-jih se nadaljuje

Marec 2020 na Epic Drama
Druga sezona napete serije Projekt Modra knjiga nam bo postregla z novimi igralskimi obrazi, prikrivanje resnice o neznanih letečih predmetih pa bo glavne junake pahnilo v veliko nevarnost. Foto: AETN
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Na TV-programu Epic Drama domujejo najboljše in najbolj epske zgodovinske dramske serije. Preverite, katere vrhunske vsebine bomo na njem lahko spremljali marca.

Marec 2020 na Viasat History Trendi Zgodovina vojskovanja in druženje s prvimi narodi
Projekt Modra knjiga

Premierno od četrtka, 19. marca, ob 21. uri. │ Sezona: 2. │ Št. epizod: 10 x 60 min. │ Foto: AETN

Premierno od četrtka, 19. marca, ob 21. uri. │ Sezona: 2. │ Št. epizod: 10 x 60 min. │ Foto: AETN

Druga sezona prinaša dva nova igralska obraza. Colm Feore je najbolj poznan po vlogah v filmih Chicago in Thor ter v novi seriji Akademija dežnikov, Spencer Garret pa je igral v filmih Reci da, Ugrabitev in Bilo je nekoč ... v Hollywoodu.

Marec 2020 na Epic Drama Dogajanje v tej razburljivi seriji po navdihu resničnega projekta Modra knjiga je postavljeno v čas hladne vojne in začetke atomske dobe, govori pa o preiskovanju NLP-jev, ki ga je opravljalo Vojno letalstvo Združenih držav Amerike.

Izvrsten astrofizik dr. J. Allen Hynek sodeluje pri tajnem vladnem programu skupaj s stotnikom Michaelom Quinnom.

V prizadevanjih, da bi odkril resnico glede serije skrivnostnih videnj, bo dr. Hynek postopoma spoznal, da je ujet sredi daljnosežnega in nevarnega primera prikrivanja resnice, ki bo njega in njegove bližnje pahnil v veliko nevarnost.

Marec na Viasat Nature Trendi Vremenske mutacije in lepote ameriške divjine
Poldark

Nadaljevanje od nedelje, 1. marca, ob 20. uri. │ Sezona: 5. │ Št. epizod: 8 x 60 min. │ Foto: ITV Global

Nadaljevanje od nedelje, 1. marca, ob 20. uri. │ Sezona: 5. │ Št. epizod: 8 x 60 min. │ Foto: ITV Global

To je morda zadnja sezona serije Poldark, ker pa knjige Winstona Grahama, na katerih ta temelji, še niso bile vse predelane v scenarij, se lahko samo vprašamo, kaj nam bo prinesla prihodnost.

Marec 2020 na Epic Drama Vstopili smo v novo stoletje, ki prinaša obljube po svetlejši prihodnosti, a preteklost meče dolgo senco nad Cornwallom.

Ross Poldark se odloči, da bo pozabil na Westminster in preživel več časa s svojimi ljubljenimi, ko pa ga star prijatelj zaprosi za pomoč, se čuti zavezanega upreti oblastem in pretehtati svojo lastno zvestobo do kralja in domovine.

Medtem ko Enysevi podprejo Rossa, se mora Demelza spopasti z nevarnostmi pred lastnim pragom, George pa dvori pokvarjenim pomembnežem, katerih vpliv se razteza nad celotnim imperijem.

Westworld III. Trendi Evolucija greha v tretji sezoni Westworlda
Frankie Drake

Nadaljevanje od torka, 3. marca, ob 21. uri. │ Sezona: 3. │ Št. epizod: 10 x 60 min. │ Foto: ITV Global

Nadaljevanje od torka, 3. marca, ob 21. uri. │ Sezona: 3. │ Št. epizod: 10 x 60 min. │ Foto: ITV Global

Čeprav Frankie Drake naleti na Agatho Christie v Londonu – to se zgodi v premierni epizodi tretje sezone –, je slovita pisateljica v resničnem življenju leta 1922 s svojim tedanjim možem odpotovala v Kanado, kar pomeni, da bi se lahko znašla v Torontu med eno od krajevnih preiskav naslovne junakinje.

Tretja sezona postreže z novimi dogodivščinami, saj Drakove zasebne detektivke obravnavajo še zahtevnejše primere, v njih pa se spopadajo s še mogočnejšimi zlikovci.

Marec 2020 na Epic Drama Frankie in Trudy se še naprej zanašata na Mary in Flo, ki vselej radi priskočita na pomoč pri vohljanju po policijskih dosjejih ter obdukcijskih poročilih, toda Mary je zaradi na novo pridobljene samozavesti na policijski postaji (in v življenju samem) nezadovoljna s statusom častnice za moralo in si postavi nove razburljive poklicne cilje.

Flo konča razredni del na medicinski fakulteti in se veseli kliničnega izobraževanja v bolnišnici, medtem pa usklajuje zvezo s svojim ljubimcem na daljavo z različnimi zahtevami, ki jih mora izpolnjevati kot Drakova detektivka.

Trudyjino ljubezensko življenje z Billom Petersom postaja čedalje resnejše, hkrati pa je uspešna tudi pri svojem preiskovalnem delu, kjer sprejema resnično velika tveganja pri reševanju primerov.

Frankie še naprej vodi skupino z veliko samozavestjo in domiselnostjo, medtem pa razvije romantično razmerje z boksarjem Mosesom Pageem.

Marec na Viasat Explore Trendi Smrtonosen lov na dragoceno morsko poslastico se nadaljuje

Program Epic Drama je na televiziji Telekoma Slovenije na programskem mestu 251, program Epic Drama HD pa na programskem mestu 252.*

Prvi je vključen v programski opciji STANDARD in MEGA HD, drugi v programsko opcijo MEGA HD, oba programa pa omogočata funkcijo sedemdnevnega ogleda nazaj.

Če želite izvedeti podrobnosti o posameznih vsebinah in preveriti natančen čas njihovega predvajanja, obiščite najzanesljivejši TV-spored programa Epic Drama.

*Velja za komunikator BOX.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin