SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
0,07

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Marec na Viasat Nature

Nenavadna živalska prijateljstva

0,07

termometer

Marec na Viasat Nature
Dokumentarna oddaja Najboljši prijatelj psa poskuša razvozlati, kako se razvijejo prijateljstva med psi in pripadniki drugih živalskih vrst. Foto: Summerhil

Televizijski program Viasat Nature vam prinaša najboljše oddaje o divjini ter navdihujočih osebnih stikih med ljudmi in živalmi. Preverite, katere nove vsebine si boste na njem lahko ogledali marca.

TV-priporočila: Oskarji Trendi Oskarji: letošnji nominiranci, lanski zmagovalci in starejši prejemniki kipca za najboljši film
Rečne pošasti (River Monsters)

Premierno vsak delovnik od ponedeljka, 4. marca, ob 17. uri. │ Sezone: 6.-9. │ Foto: ITV Global

Premierno vsak delovnik od ponedeljka, 4. marca, ob 17. uri. │ Sezone: 6.-9. │ Foto: ITV Global

Od politično zaostrenega presečišča Brazilije, Kolumbije in Peruja do odročnega doma pragozdnega ljudstva. Šesta sezona je za Jeremyja Wada najbolj zahtevna, saj se mora za leto dni preseliti v Južno Ameriko, da bi razvozlal nenavadne skrivnosti.

V sedmi sezoni se poda na lov za sladkovodno ribo, ki ji tekne človeško meso, v osmi sezoni pa se loči od svojih ljubljenih rek in odpotuje na novo območje – odprt ocean.

V deveti in hkrati zadnji sezoni serije Rečne pošasti se bo Jeremy ozrl nazaj na impresivnih preteklih osem sezon. Vrnil se bo na nekatera prizorišča in preveril, kaj se je spremenilo v zadnjem desetletju.

Popolnoma Cosmo Trendi Serija, ki vam bo predstavila zakulisje ustvarjanja revije Cosmopolitan
Carterjeva vojna za Afriko (Carter's W.A.R)

Premierno od petka, 15. marca, ob 19.30. │ Sezona: 1. │ Št. epizod: 20 x 30 min. │ Foto: Outdoor Channel

Premierno od petka, 15. marca, ob 19.30. │ Sezona: 1. │ Št. epizod: 20 x 30 min. │ Foto: Outdoor Channel

Serija Carterjeva vojna za Afriko razkriva zamolčano zgodbo o možu, ki si prizadeva rešiti svojo domovino – najbolj divjo in nevarno celino na Zemlji, Afriko.

Do zob oboroženi divji lovci, ki pobijajo slone zaradi njihovih oklov, pobijanje nosorogov zaradi njihovih rogov … Najdragocenejše bogastvo Afrike je v veliki nevarnosti.

Ali lahko en človek razkrije resnico in spremeni stvari? Pridružite se detektivu za divje živali in profesionalnemu lovcu Ivanu Carterju na frontnih linijah vojne za Afriko in tamkajšnje divjadi.

Alfa (Alpha) Trendi Alfa (Alpha)
Najboljši prijatelj psa (Dog's Best Friend)

Premierno od sobote, 30. marca, ob 17. uri. │ Sezona: 2. │ Št. epizod: 13 x 30 min. │ Foto: Summerhil

Premierno od sobote, 30. marca, ob 17. uri. │ Sezona: 2. │ Št. epizod: 13 x 30 min. │ Foto: Summerhil

Človekov najboljši prijatelj ima novega najboljšega prijatelja! Nekateri psi razvijejo tesne vezi z najbolj nenavadnimi živalmi. Fotografijam psov, ki se crkljajo z muckami, poležavajo z levi ali plavajo s sloni, se je težko upreti.

Oddaja Najboljši prijatelj psa poskuša razvozlati, kako se ta prijateljstva razvijejo. V vsaki epizodi bomo obiskali živalske prijatelje in ljudi, ki so bili priča razcvetu teh edinstvenih prijateljstev.

Gledalci bodo spoznali okoliščine, ki so združile živalske prijatelje, ter spremljali naravnost neverjetne stvari, ki jih ti prijatelji počnejo skupaj.

Filmi o psih Trendi Pasje radosti v videoteki DKino #video #foto

Program Viasat Nature je na televiziji Telekoma Slovenije na pr. mestu 129.*

Program je vključen v programske opcije MINI, STANDARD in MEGA HD ter omogoča funkcijo sedemdnevnega ogleda nazaj.

Če želite izvedeti podrobnosti o posameznih vsebinah in preveriti natančen čas njihovega predvajanja, obiščite najzanesljivejši TV-spored programa Viasat Nature.

*Velja za komunikator BOX.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 6
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin