SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
0,17

termometer

  • Messenger
  • Messenger
TV Telekoma Slovenije

Kdo je nekdanji mis sveta podtaknil teroristični napad? #video

0,17

termometer

Quantico
Indijska igralka in humanitarka je bila za mis sveta razglašena leta 2000, z vlogo v seriji Quantico pa je vznemirila in navdušila tudi ameriško televizijsko občinstvo. Foto: Pickbox

Ameriška kriminalistična serija Quantico je vzbudila veliko zanimanje ameriške javnosti, saj govori o rekrutki agencije FBI - to igra nekdanja mis sveta Priyanka Chopra -, ki je osumljena priprave največjega terorističnega napada v ZDA po 11. septembru.

Filmski kotiček Telekoma Slovenije na 29. Liffu Trendi Telekom Slovenije bo obiskovalce Liffa znova razvajal z brezplačnimi filmi #foto #video

Skupina najrazličnejših rekrutov prispe na urjenje v bazo FBI, poimenovano Quantico. Gre za najboljše, najpametnejše in dodobra preverjene posameznike, zato se zdi preprosto nemogoče, da je eden izmed njih osumljen načrtovanja terorističnega napada.

A prav to se zgodi rekrutki Alex Parrish (Priyanka Chopra), ki je po krivici osumljena priprave največjega terorističnega napada v ZDA po 11. septembru. Alex zato pobegne iz neupravičenega pripora in se loti akcije, da bi odkrila, kdo in zakaj ji je vse skupaj podtaknil, na tej poti pa ne bo sama.

Indijska lepotica in humanitarka je očarala tudi Američane

Vloga v seriji Quantico je za nekdanjo mis sveta Priyanko Chopra ameriški televizijski prvenec, po zaslugi te vloge pa je Chopra leta 2016 prejela nagrado za najboljšo igralko v novi televizijski seriji.

Glavna junakinja serije Quantic, rekrutka Alex Parrish (Priyanka Chopra), pobegne iz pripora, da bi dokazala, kdo ji je podtaknil pripravo terorističnega napada. | Foto: Pickbox Glavna junakinja serije Quantic, rekrutka Alex Parrish (Priyanka Chopra), pobegne iz pripora, da bi dokazala, kdo ji je podtaknil pripravo terorističnega napada. | Foto: Pickbox Svojo kariero je začela v Bollywoodu, znana pa je tudi kot humanitarka in ambasadorka dobre volje Unicefa.

Vključena je v številne dejavnosti za zaščito pravic otrok in promocijo izobraževanja deklet v Indiji. Med njimi je tudi dobrodelna organizacija, ki nosi njeno ime - Sklad Priyanke Chopra.

Serija ima strokovno zaledje

Priyankina vloga je v ameriški javnosti sčasoma, še posebej v novejših epizodah, dvigovala čedalje več prahu, razlog za to pa boste morali sproti razkrivati sami.

V seriji poleg Chopre igrajo še Jake McLaughlin, Yasmine Al Massri, Johanna Braddy in Aunjanue Ellis, kot zanimivost pa naj povemo, da so pri njenem snemanju sodelovali tudi svetovalci FBI.

Prvi dve sezoni serije Quantico si lahko ogledate v videoteki Pickbox na televiziji Telekoma Slovenije.

Filmi Quentina Tarantina Trendi Popolna filmografija Quentina Tarantina #foto #video

Napovednik serije Quantico:

HBO oktober Trendi Izkoristite akcijsko ponudbo opcije HBO na televiziji Telekoma Slovenije in uživajte ob vrhunskih TV-vsebinah

Kako gledati Pickbox?

Vsebine videoteke Pickbox so na televiziji Telekoma Slovenije na voljo na programskem mestu 242*, do njih pa lahko dostopate tudi prek tipke Meni na daljinskem upravljalniku.

*Velja za komunikator BOX.


Preberite še:

Serija Druga plat nogometa Trendi Spoznajte še drugo, umazano plat nogometa #video Kondor Trendi Zarota, ki ogroža milijone ljudi #video HBO Genialna prijateljica Trendi Ko najboljša prijateljica izgine brez sledu #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin