SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
0,22

termometer

  • Messenger
  • Messenger
TV Telekoma Slovenije

Ko najboljša prijateljica izgine brez sledu #video

0,22

termometer

HBO Genialna prijateljica
Genialna prijateljica © 2018 Home Box Office, Inc. All rights reserved.

Na HBO prihaja nova dramatična serija Genialna prijateljica. Ta temelji na mednarodni knjižni uspešnici priznane italijanske pisateljice Elene Ferrante in opisuje skrivnostno izginotje v očarljivem, a nevarnem Neaplju.

TV-priporočila: Noč čarovnic Trendi Ultimativen izbor grozljivk za noč čarovnic #foto #video

Zgodba serije Genialna prijateljica (My Brilliant Friend) spremlja Eleno Greco in njeno prijateljico Lilo.

Serija govori o misteriju, ki se razteza skozi dobrih šest desetletij. © 2018 Home Box Office, Inc. All rights reserved. Serija govori o misteriju, ki se razteza skozi dobrih šest desetletij. © 2018 Home Box Office, Inc. All rights reserved. Ko Lila izgine brez sledu, začne Elena, ki je zdaj ženska v zrelih letih in živi v hiši, polni knjig, na računalniku pisati o njunem prijateljstvu.

Lilo je spoznala v prvem razredu osnovne šole leta 1950. Zgodba se nato nadaljuje in zajema več kot 60 let njunega življenja. Umeščena je v nevaren in hkrati očarljiv Neapelj.

Elena poskuša opisati misterij Lile, genialne prijateljice, ki je pravzaprav istočasno njena najboljša prijateljica in najhujša sovražnica.

Dolgotrajen izbor igralcev

Izbor igralcev za serijo je trajal kar osem mesecev, v njem pa je sodelovalo skoraj 9.000 otrok in 500 odraslih iz vse Kampanije.

V izbor so bili vključeni tako profesionalni igralci kot tudi tisti brez izkušenj, med njimi so bili tudi učenci iz okoliških osnovnih šol.

Mladi igralki Elisa Del Genio in Ludovica Nasti upodabljata glavni vlogi Elene in Lile v otroških letih. Nato ju zamenjata najstnici Margherita Mazzucco v vlogi Elene in Gaia Girace v vlogi Lile.

Izbor igralcev je trajal kar osem mesecev, v njem pa je sodelovalo skoraj 9.000 otrok in 500 odraslih iz vse Kampanije. © 2018 Home Box Office, Inc. All rights reserved. Izbor igralcev je trajal kar osem mesecev, v njem pa je sodelovalo skoraj 9.000 otrok in 500 odraslih iz vse Kampanije. © 2018 Home Box Office, Inc. All rights reserved. Kako zajeti značaj regije?

Pri snemanju serije je sodelovalo približno 150 igralcev in 5.000 statistov, snemalno ekipo pa je sestavljalo več kot 150 članov.

Ti so v stotih dneh zgradili skoraj 20 tisoč kvadratnih metrov scenografije, da bi čim bolje prikazali značaj regije, ki ima pomembno vlogo v seriji.

Scenografija je med drugim obsegala štirinajst stavb, pet stanovanj, cerkev in predor. Kostumografi so zbrali 1.500 kostumov, številni med njimi pa so izvirne kreacije.

Premiera serije Taborjenje Trendi Jennifer Garner vas vabi, da se ji pridružite na taborjenju #video

Premiera serije Genialna prijateljica bo v ponedeljek, 19. novembra, ob 20. uri na programu HBO, še isti dan pa bo ta na voljo tudi na storitvah videa na zahtevo HBO OD in HBO GO.


Napovednik serije Genialna prijateljica:

HBO oktober Trendi Izkoristite akcijsko ponudbo opcije HBO na televiziji Telekoma Slovenije in uživajte ob vrhunskih TV-vsebinah

Programska opcija HBO na televiziji Telekoma Slovenije

Programska opcija HBO vam ponuja pet kakovostnih filmskih programov (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax in Cinemax2), ki so dostopni tudi v visoki ločljivosti (HD).

Poleg petih programov sta brezplačno na voljo tudi spletna videoteka HBO GO in klasična televizijska videoteka HBO On Demand, kjer si lahko vse vsebine ogledate brez dodatnega plačila.

HBO in Cinemax v vaše domove prinašata največje filmske uspešnice, nagrajevane serije iz izvirne produkcije, filmske klasike, festivalske filme, evropske in svetovne filme, prenose posebnih dogodkov in največje zvezde.


Programska mesta na televiziji Telekoma Slovenije

PROGRAM: PROGRAMSKO MESTO:
HBO/HBO HD 6 in 201/202
HBO 2/HBO 2 HD 204/205
HBO 3/HBO 3 HD 206/207
HBO On Demand 203
HBO GO 240
Cinemax/Cinemax HD 208/234
Cinemax 2/Cinemax 2 HD 209/235

Opomba: Vsi programi v programski opciji HBO omogočajo storitev sedemdnevnega ogleda nazaj.

Pravi detektiv Trendi Dočakali smo prvi napovednik tretje sezone Pravega detektiva #video

Nepremagljivi dvojec - Suits Foto: Planet TV

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 7
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin