Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
23. 5. 2019,
18.51

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,07

Natisni članek

TV Telekoma Slovenije Julia Stiles Neil Jordan TV-serija Pickbox

Četrtek, 23. 5. 2019, 18.51

4 leta, 6 mesecev

TV Telekoma Slovenije

Julia Stiles raziskuje moževo smrt v opojnem trilerju Riviera

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,07
Riviera | Prvo sezono serije Riviera si že lahko ogledate v videoteki Pickbox, druga sezona pa bo tam na voljo od petka, 24. 5., takoj po svetovni premieri.

Prvo sezono serije Riviera si že lahko ogledate v videoteki Pickbox, druga sezona pa bo tam na voljo od petka, 24. 5., takoj po svetovni premieri.

V videoteki Pickbox na televiziji Telekoma Slovenije ne spreglejte uglajene, razkošne, napete in razvedrilne serije oskarjevca Neila Jordana z Julio Stiles v glavni vlogi.

TV-priporočila: Glasbeni filmi
Trendi Glasbeni filmi, ki si zaslužijo 12 evrovizijskih točk

Serijo Riviera so snemali na jugu Francije, na Azurni obali, kjer se zbirajo bogataši z vsega sveta, moralno dvolični junaki, visoka umetnost, denar in prelepa obala pa ustvarijo opojno mešanico, ki bo navdušila ljubitelje trilerjev.

Laži in skrivnosti v svetu kriminala

V seriji ob Julii Stiles nastopajo še drugi odlični igralci kot so Iwan Rheon (Igra prestolov), Lena Olin (Čokolada, Casanova) in Adrian Lester (Hustle). | Foto: V seriji ob Julii Stiles nastopajo še drugi odlični igralci kot so Iwan Rheon (Igra prestolov), Lena Olin (Čokolada, Casanova) in Adrian Lester (Hustle). Ameriška kustosinja Georgina (Julia Stiles) se poroči z milijarderjem Constantinom Cliosom (Anthony LaPaglia). Po letu zakona Constantin umre v eksploziji na jahti ruskih oligarhov in preprodajalcev orožja.

Georginino življenje se v trenutku poruši in vdova je odločena, da bo resnici prišla do dna.

Prepričana je namreč, da moževa smrt ni bila nesreča, med preiskovanjem dogodka pa odkrije temačne moževe skrivnosti. V svetu laži in kriminala se uči prilagajanja in preživetja, da bi zaščitila sebe in družino.

Prava serijska poslastica

Zamisel za serijo Riviera je prispeval nekdanji menedžer skupine U2 Paul McGuinness, razvil pa jo je z oskarjem nagrajeni scenarist in režiser filmov Intervju z vampirjem in Igra solz Neil Jordan.

Serija je mojstrsko posneta, vsaka od epizod je film zase. Izvrstna igra in režija bosta navdušili gledalce, ki jih čaka razburljivo srečanje z Monakom, Azurno obalo in neobičajnimi junaki, ki jih vodijo presenetljivi motivi.

Prvo sezono serije Riviera si že lahko ogledate v videoteki Pickbox na televiziji Telekoma Slovenija, druga sezona pa bo tam na voljo od petka, 24. 5., takoj po svetovni premieri.
Mary ubija ljudi S3
Trendi Vse, kar vemo o zadnji sezoni napete serije Mary ubija ljudi

Napovednik serije Riviera:

Maj na HBO
Trendi Maj na HBO: veliki finale Igre prestolov, seveda, a še veliko več

Kako gledati Pickbox?

Vsebine videoteke Pickbox so na televiziji Telekoma Slovenije na voljo na programskem mestu 242*, do njih pa lahko dostopate tudi prek tipke Meni na daljinskem upravljalniku.

*Velja za komunikator BOX.

Riviera | Foto:

Ne spreglejte