SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
  • Messenger
  • Messenger
Že v videoteki DKino!

Bloodshot

Bloodshot
Bloodshot © 2020 Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved.
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Vin Diesel v razburljivi upodobitvi stripa o elitnem marincu, ki ga orožarska korporacija po njegovi smrti spremeni v brezkompromisen stroj za ubijanje.

ZDA │ 2020 │ 104 min. │ Akcijski ZF-film

R: David S. F. Wilson│ I: Vin Diesel, Eiza González, Toby Kebbell, Guy Pearce

IMDb: 5,7/10 │ Rotten Tomatoes: 30 % │ Uporabniki Googla: 84 %

Elitni vojak Ray Garrison izgubi svoje življenje, a ga korporacija, ki proizvaja orožje, s pomočjo nanotehnologije znova oživi in iz njega ustvari stroj za ubijanje.

Vem, da je to res Trendi Mark Ruffalo v epski zgodbi o izdaji, žrtvovanju in odpuščanju

Ko ta spozna, da je ujet med resnico in manipulacijami korporacije, se z novimi sposobnostmi, kot sta nadčloveška moč in sposobnost celjenja, odpravi na maščevalni pohod.

1 / 7
2 / 7
3 / 7
4 / 7
5 / 7
6 / 7
7 / 7

"Diesel ujame pravo ravnotežje med poglobljenim razmišljanjem in brezglavostjo, Guy Pearce pa prispeva več prepričljivosti, kot je to potrebno," Ben Kenigsberg, New York Times

Marvelovi superjunaki na storitvah HBO Trendi Marvelovi superjunaki na storitvah HBO

"Bloodshot je živahen in prijazno neumen akcijski film, ki ga ob prisotnosti Vin Diesela dobi dodaten odmerek vzdušja," Mick LaSalle, San Francisco Chronicle

Napovednik filma Bloodshot:

Zanimivosti:

  • Film temelji na stripih ameriške stripovske založbe Valiant Comics, naslovni lik pa se je v njih prvič pojavil leta 1992.
  • Bloodshot To naj bi bil prvi celovečerec v napovedani seriji filmov iz filmskega vesolja Valiant Comics.
  • Po tem, ko sta se režiji filma odpovedala David Leitch (Atomska blondinka, Deadpool 2) in Chad Stahelski (John Wick, John Wick2), je za režijsko taktirko poprijel režijski novinec in mojster posebnih učinkov pri filmu Maščevalci: Ultronova doba (2015) Dave Wilson.
  • Glavnega zlikovca dr. Emila Hartinga bi moral upodobiti Michael Sheen (Kraljica, Frost/Nixon), a je ta zaradi prekrivajočih se urnikov projekt opustil, lik pa je nazadnje odigral Guy Pearce (Memento).
  • Bloodshot Vin Diesel je igral Dominica Toretta v osmih filmih iz franšize Hitri in drzni, Eiza González pa je upodobila Madame M v izpeljanki omenjene franšize, filmu Hitri in drzni: Hobbs in Shaw (2019).
  • Leta 2017 so poročali, da se je za vlogo Bloodshota pogajal oskarjevec Jared Leto (Klub zdravja Dallas, Odred odpisanih).
TV-priporočila: Filmske in televizijske družine Trendi Oglejte si najbolj fine filmske in televizijske družine

 V videoteki DKino si oglejte tudi:

Ptice roparice Trendi Ptice roparice (Birds of Prey) Joker Trendi Joker Terminator: Temačna usoda Trendi Terminator: Temačna usoda (Terminator: Dark Fate)

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin