SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
  • Messenger
  • Messenger
Že v videoteki DKino!

Terminator: Temačna usoda (Terminator: Dark Fate)

Terminator: Temačna usoda
Terminator: Dark Fate © 2019 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Režiser Tim Miller (Deadpool) in producent James Cameron predstavljata novo razburljivo poglavje slovite akcijske franšize, v boju proti naprednemu Terminatorju pa moči znova združita zvezdnika prvih dveh filmov Linda Hamilton in Arnold Schwarzenegger.

ZDA, Kitajska │ 2019 │ 122 min. │ Akcijska ZF-pustolovščina

R: Tim Miller│ I: Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger, Mackenzie Davis, Gabriel Luna

IMDb: 6,3/10│ Rotten Tomatoes: 70 % │ Uporabniki Googla: 82 %

Desetletja po tem, ko je Sarah Connor preprečila sodni dan, roboti iz prihodnosti v sedanjost znova pošljejo najnaprednejši smrtonosen stroj, da bi odpravil prihodnjega vodjo človeškega upora.

Velika filmska maškarada Trendi Velika filmska maškarada

Nov Terminator začne ogrožati življenje mladega dekleta, po robu pa se mu postavita napredna vojakinja iz prihodnosti, žilava Sarah Connor, ter njen stari sovražnik in nepričakovani zaveznik T-800.

1 / 8
2 / 8
3 / 8
4 / 8
5 / 8
6 / 8
7 / 8
8 / 8

"Režiser Tim Miller (Deadpool) je pritisnil na gumb za ponastavitev in poiskal ravno pravo mešanico akcije, suspenza in, ko je to potrebno, komičnega olajšanja stare šole." Michael O'Sullivan, Washington Post

Februar 2020 na HBO Trendi Razvedrilne TV-vsebine za vse okuse in generacije

"Kdo bi lahko rešil to franšizo, če ne prav Linda Hamilton? Pojdi z njo, oblegana intelektualna lastnina, če želiš preživeti!" David Fear, Rolling Stone

Napovednik filma Terminator: Temačna usoda:

Zanimivosti:

  • Terminator: Temačna usoda je šesti celovečerec v franšizi Terminator in služi kot neposredno nadaljevanje filmov Terminator (1984) in Terminator 2: Sodni dan (1991), saj spregleda dogodke v filmih Terminator 3: Vstaja strojev (2003), Terminator: Odrešitev (2009) in Terminator Genisys (2015), zanemari pa tudi dogodke iz serije Terminator: Kronike Sare Connor (2008-2009).
  • Terminator: Temačna usoda To je prvi skupni projekt Linde Hamilton (Sarah Connor) in Arnolda Schwarzeneggerja (T-800) po filmu Terminator 2: Sodni dan ter prvi film v franšizi, v katerem je Hamiltonova navedena kot glavna zvezda.
  • Schwarzenegger je bil na začetku snemanja tega filma star 71 let, v vlogi Terminatorja pa se je prvič preizkusil pri 36 letih.
  • Brett Azar je bil Schwarzeneggerjev telesni dvojnik že med produkcijo filma Terminator Genisys (2015), pri obeh filmih pa so na njegovem obrazu poustvarili zvezdnikov mladostni obraz.
  • Terminator: Temačna usoda Linda Hamilton je bivša žena Jamesa Camerona, režiserja prvih dveh Terminatorjev in producenta Temačne usode. Par se je poročil leta 1997 in dve leti pozneje, po Cameronovi odmevni aferi z igralko Suzy Amis, ločil.
  • To je po Terminatorju 3: Vstaji strojev prvi film v franšizi, ki je prejel cenzorsko oznako R (mlajši od 17 let si film lahko ogledajo v spremstvu staršev ali odraslih skrbnikov), medtem ko sta njegova predhodnika prejela cenzorsko oznako PG-13 (film vsebuje gradivo, ki morda ni primerno za otroke, mlajše od 13 let).
Miniserija Ime rože Trendi Nova upodobitev Imena rože ekskluzivno v videoteki DKino

 V videoteki DKino si oglejte tudi:

Charliejevi angelčki Trendi Charliejevi angelčki (Charlie's Angels) Dvojnik Trendi Dvojnik (Gemini Man) Hitri in drzni: Hobbs in Shaw Trendi Hitri in drzni: Hobbs in Shaw (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw)

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin