SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
  • Messenger
  • Messenger
Avgust na Viasat Nature

Akcijski junaki za ljubitelje narave

Avgust na Viasat Nature | Avgust na programu Viasat Nature bodo zaznamovali neutrudni raziskovalci narave, kot je Dominic Monaghan, spremljali pa bomo tudi novi sezoni priljubljenih serij Rečne pošasti in Veterinar iz Yorkshira ter nadaljevanje izvrstne dokumentarne serije Divja Kanada. | Foto: ITV Global
Avgust na programu Viasat Nature bodo zaznamovali neutrudni raziskovalci narave, kot je Dominic Monaghan, spremljali pa bomo tudi novi sezoni priljubljenih serij Rečne pošasti in Veterinar iz Yorkshira ter nadaljevanje izvrstne dokumentarne serije Divja Kanada. Foto: ITV Global
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Televizijski program Viasat Nature vam prinaša najboljše oddaje o divjini ter navdihujočih osebnih stikih med ljudmi in živalmi. Preverite, katere zanimive vsebine si boste na njem lahko ogledali avgusta.

Morsko doživetje za popolno filmsko poletje Trendi Morsko doživetje za popolno filmsko poletje
Rečne pošasti (River Monsters)

Premierno od ponedeljka, 3. avgusta, ob 19. uri. │ Sezona: 8. │ Št. epizod: 6 x 60 min. │ Foto: ITV Global

 | Foto: Premierno od ponedeljka, 3. avgusta, ob 19. uri. │ Sezona: 8. │ Št. epizod: 6 x 60 min. │ Foto: ITV Global

Vsaka epizoda serije spremlja ekstremnega trnkarja Jeremyja Wada na lovu za smrtonosnimi ribami na različnih lokacijah, kot so Bolivija, Ukrajina, Kolumbija in Islandija.

Ta epska potovanja bodo velika preizkušnja za njegove spretnosti, spremenila pa se bodo tudi njegova prepričanja o ribolovu.


Divja Kanada 2 (Wild Canada II)

Premierno od nedelje, 16. avgusta, ob 14. uri. │ Sezona: 1. │ Št. epizod: 4 x 60 min. │ Foto: Off The Fence

 | Foto: Premierno od nedelje, 16. avgusta, ob 14. uri. │ Sezona: 1. │ Št. epizod: 4 x 60 min. │ Foto: Off The Fence

Prekrasna pokrajina in spektakularne divje živali – to je Kanada! Ta prostrana divja dežela se ponaša z najdaljšim obalnim pasom na svetu z obalami ob treh oceanih in zajema najširši spekter severne in južne zemljepisne širine od vseh držav planeta.

Neštete generacije ljudi so oblikovale naravo Kanade v svoje namene in lastno preživetje, vse odkar se je začela taliti kilometer debela ledena odeja in se je razkrilo kopno.

Skozi čas je poleg človeka v ta območja vdrla cela paleta rastlin in živali, mamuti, losi in moškatno govedo pa so postali vsakdanji pojav na prostranih planjavah območja današnje Kanade.


Akcijski junaki

Vsak delavnik od ponedeljka , 3. avgusta, ob 20. uri. │ Foto: ITV Global

 | Foto: Vsak delavnik od ponedeljka , 3. avgusta, ob 20. uri. │ Foto: ITV Global

V avgustu bomo živeli skozi oči "akcijskih" junakov s področja narave, kot so Jeremy Wade, Dominic Monaghan, Nigel Marven in Steve Backshall. Vsak ima svoje lastne veščine in edinstveno osebnost.

Z njihovo pomočjo bomo raziskovali eksotične lokacije ter se srečali na štiri oči z ljudmi iz drugih kultur in z vsemi različnimi živalmi, velikimi, majhnimi in nevarnimi. Izkoristite priložnost ter podoživite klasične pustolovščine in potovanja v nove dežele.


Veterinar iz Yorkshira (The Yorkshire Vet)

Premierno vsak delavnik od ponedeljka, 10. avgusta, ob 16.25. │ Sezona: 8. │ Št. epizod: 10 x 60 min. │ Foto: DRG

 | Foto: Premierno vsak delavnik od ponedeljka, 10. avgusta, ob 16.25. │ Sezona: 8. │ Št. epizod: 10 x 60 min. │ Foto: DRG

Spremljali bomo prihode in odhode v kliniki Skeldale – to zdaj vodi nekdanji Herriotov vajenec Peter Wright – ter kliniki Rae, Bean & Partners v Boroughbridgu, kjer danes službuje Julian Norton.

Veterinarji in osebje teh klinik so usposobljeni za ravnanje z vsemi živalmi, nobena od teh ni prevelika ali premajhna. Ko gre za te paciente, ima dobrobit živali vedno prednost pred dobičkom, vsa njihova dejanja pa zaznamuje veliko ljubeče skrbi za živali.

Avgust 2020 na HBO Trendi Pošasten rasizem in sila Vojne zvezd

Napovednik dokumentarne serije Divja Kanada 2:

Lov na čarovnice Trendi To je najodmevnejša skandinavska serija leta

Program Viasat Nature je na televiziji Telekoma Slovenije na pr. mestu 129.*

Program je vključen v programske opcije MINI, STANDARD in MEGA HD ter omogoča funkcijo sedemdnevnega ogleda nazaj.

Če želite izvedeti podrobnosti o posameznih vsebinah in preveriti natančen čas njihovega predvajanja, obiščite najzanesljivejši TV-spored programa Viasat Nature.

*Velja za komunikator BOX.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin