Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
27. 10. 2020,
10.14

Osveženo pred

3 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,91

1

Natisni članek

postava rojstvo porod Hilaria Baldwin

Torek, 27. 10. 2020, 10.14

3 leta, 6 mesecev

Zvezdnica znova razburila: "Preprosto bahaš se!" #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,91

1

Hilaria Baldwin je pred nekaj tedni rodila petega otroka, a sledi o nosečnosti skorajda ni več. Je vitka kot prej, kar je znova pokazala v objavi na Instagramu, čeprav menda to ni bil njen namen. Video, v katerem oblečena v spodnje perilo kaže preboden popek, je znova razvnel strasti.

36-letna žena igralca Aleca Baldwina je pred nekaj tedni rodila njunega petega otroka in že takrat, le nekaj dni po rojstvu, na svojem profilu na Instagramu pokazala poporodno postavo, kar pri vseh ni naletelo na dober odziv. Mnogi so ji že takrat očitali, da se baha z znova vitko postavo le nekaj dni po porodu in da to ni prav, ker se številne novopečene mamice zaradi tega počutijo slabo.

Trendi S to fotografijo je po rojstvu petega otroka sprožila val kritik

A na očitke se Hilaria Baldwin očitno požvižga. Tako je na svojem profilu objavila videoposnetek, v katerem v spodnjicah stoji pred ogledalom in kaže novo pridobitev – uhan v popku. Če sklepamo po zapisu, je tega imela že prej, pred mnogo leti, zdaj pa ji je staro luknjo v popku na novo prebodla kar prijateljica doma.

"Bistvo tega videa ni v tem, da sem pred kratkim rodila ali da sem videti tako ali drugače … Bistvo ni v mojem spodnjem perilu, v videzu moje kože, niti v tem, da sem izčrpana in da se mi ne da niti naličiti. Bistvo je v tem, kako sem ležala in stiskala zobe, medtem ko mi je prijateljica znova tiščala uhan skozi popek. Tako kot v devetdesetih, kajne?" je pripisala k videu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

Pa vendar so nekateri menili, da je bistvo prav v tem – da pokaže, kako krasna je le nekaj tednov po porodu in kako vitka je po petih nosečnostih. "Res mi je všeč večina tvojih objav z otroki, ampak ali nimaš nič empatije do večine žensk, ki niso videti kot ti? Še posebej po rojstvu otroka? Mislim, da se preprosto bahaš in da izključuješ preostale," se je glasil eden od komentarjev.

Drugi pa: "Popoln narcisizem. Mama si. Nehaj se nam kazati v spodnjem perilu. To je zaostalo. Samo iščeš komplimente, kako suha si že. Čestitke. Zakaj raje ne daruješ v dobrodelne namene? Naredi nekaj dobrega za nekoga drugega."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

A mnogo več je bilo takšnih, ki se s tovrstnimi komentarji ne strinjajo in menijo, da se Hilarii ni treba skrivati, ker je videti tako dobro. Če se lahko kažejo druge, ki so bolj polne postave, in prejemajo pohvale, ker sprejemajo svoje telo z vsemi pomanjkljivostmi vred, zakaj ne bi smela Hilaria pokazati svoje vitke postave?

"Prelepa si. Ne pusti, da bi ti ljubosumje in sovraštvo prišla do živega. Bodi ponosna, bodi igriva, bodi ti," je zapisala ena od sledilk. Druge so se pošalile, da bi same, če bi bile videti tako dobro kot ona, ves čas naokrog paradirale napol gole.

Tokrat se je na očitke, da se baha in da slabo vpliva na druge, odzvala tudi zvezdnica. V komentarju je zapisala, da naj ji tisti, ki jim gre na živce, preprosto nehajo slediti na Instagramu.

Trendi Zvezdnica z golo fotografijo sprla sledilce #video
Trendi Sedem mesecev po porodu pokazala izklesano telo
Ne spreglejte