SiolNET. Trendi Svet znanih
0,26

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Znani igralec razkril, da je drugič postal oče

0,26

termometer

Elijah Wood | Elijah Wood je v trilogiji Gospodar prstanov zaigral vlogo Froda Bisagina. | Foto: Profimedia
Elijah Wood je v trilogiji Gospodar prstanov zaigral vlogo Froda Bisagina. Foto: Profimedia

Igralec Elijah Wood je v rubriki My Monday Morning za Wall Street Journal razkril, da sta s partnerico Mette-Marie Kongsved lani pozdravila drugega otroka.

42-letni igralec Elijah Jordan Wood, ki je med drugim v karieri zaigral tudi v trilogiji Gospodar prstanov, in sicer v vlogi Froda Bisagina, trenutno pa nastopa v drugi sezoni Yellowjackets, je razkril, da ima z 31-letno partnerico triletnega sina in 14-mesečno hčer, ki se zbudi zgodaj zjutraj. "Rad vstanem zgodaj, rad začnem dan," je povedal Elijah.

Angelina Jolie in David Mayer de Rothschild Trendi Angelino Jolie po ločitvi ujeli z enim najbogatejših moških na svetu #foto

Elijah Wood | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

Zajtrkuje skupaj z otrokoma

Kot je dodal, zajtrkuje skupaj z otrokoma, pripravi pa jima "ovseno kašo z raznimi začimbami, arašidovo maslo in sadje − banano, jabolka, robide. Zelo rad imam tudi ovsene kosmiče ali mislije z jogurtom in to včasih pojem zraven."

Povedal je, da je v starševstvu nenehno na najboljši način postavljen pred različne izzive. "Gre za mojo osebno rast kot tudi za rast mojega otroka," je dodal Wood. Dotaknil se je tudi svojih zasebnosti in zaprtega profila na Instagramu, za katerega je pojasnil, da na njem želi deliti fotografije, ki jih ne želi nujno deliti s svetom. "Račun, ki je javno dostopen, bi resnično spremenil to, kar delim," je še povedal in dodal, da je rad relativno zasebna oseba.

Marcus Jordan, Larsa Pippen Trendi Nekdanja žena Scottieja Pippna bi se zdaj rada pisala Jordan Josip Ledina Trendi Hrvaški igralec v objemu francoske zvezdnice iz serije Emily v Parizu #foto
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin